Connect with us

technokrata

Konica Minolta bizhub 250/350: kompakt kreativitás

Laptop

Konica Minolta bizhub 250/350: kompakt kreativitás

A Konica Minolta bemutatta két legújabb digitális dokumentumkezelő rendszerét, melyek a folyamatosan növekvő bizhub család legújabb tagjai.

A bizhub 250 és a bizhub 350 a modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik. Egyszerre kínálják a kiváló minőségű másolást, a gazdaságos nyomtatást és a gyors szkennelést, emellett helyigényük is kicsi.


A Konica Minolta bizhub 250/350 a jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően hatékonyan hajtják végre a nyomtatási feladatokat. A bizhub 250 25 lap/perc, a bizhub 350 pedig 35 lap/perc sebességgel nyomtat és másol.

Mindkét gép rendelkezik PCL5e/6 és PostScript 3 nyomtatásvezérlővel. A Konica Minolta jó minőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Így nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a képek és illusztrációk nyomtatásakor is.

A Konica Minolta bizhub 250/350 szkennelési funkciójának segítségével akár többoldalas dokumentumokat is szkennelhetünk egyszerre (opciós duplex eredeti lapbehúzóval) és továbbíthatjuk egy tetszőleges számítógépre, e-mail címre vagy szerverre, PDF vagy TIFF formátumban.

A bizhub 250/350 egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Az opciós Super G3 faxegység segítségével többféle módon is faxolhatunk illetve fogadhatunk faxot. Lehetőség van például bizalmasan küldeni illetve fogadni digitális faxüzenetet. Mindkét gép rendelkezik opciós Internet fax (i-Fax) lehetőséggel, így bármely dokumentumot el lehet faxolni a világ bármely pontjára, egyetlen helyi hívás költségéért. Az egyetlen előfeltétel egy i-Fax a fogadó oldalán.

A Konica Minolta bizhub 250 és bizhub 350 diagrammokat, képeket 256 szürkeárnyalatban és 600×600 dpi felbontásban nyomtat és másol, ezzel biztosítja, hogy az eredeti dokumentum minden részlete nagy pontossággal legyen reprodukálva.

A bizhub 250/350 alapkiépítésben 1.150 lap papírkapacitású, amely akár 3.650 lapra is kibővíthető. A gépek 60-210 g/m2 súlyú papírt képesek kezelni, és minimum A6, maximum A3 méret másolására, nyomtatására alkalmasak. A kimeneti papírkapacitás maximum 1.200 lap. A standard duplex egységgel automatikus kétoldalas nyomtatásra, eredeti adagolóval kétoldalas másolásra is lehetőség van A5-A3-as méretig 90 g/m2 súlyú papírra is.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 25 lap/perc nyomtatási-másolási sebesség (bizhub 250)
-Maximum 35 lap/perc nyomtatási-másolási sebesség (bizhub 350)
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben 90 g/m2 súlyú papírra is
-Korszerű, polimerizált festék használata
-Opciós i-fax lehetőség
-A6 – A3 papírméret
-FTP, e-mail, SMB, TWAIN és HDD szkennelés, TIFF és PDF formátumban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin