Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új telekommunikációs résztvevő a magyarországi előválasztásos telefonszolgáltatás piacán

Laptop

Új telekommunikációs résztvevő a magyarországi előválasztásos telefonszolgáltatás piacán

A 3C Magyarország hálózatán létrejövő vezetékes hívásokkal akár 10-35%-os megtakarítás érhető el, és nem kell előhívó számot sem tárcsázni.

Az orosz és közép-európai telekommunikációs és Internet szolgáltató vállalat a Consolidated Communications Corporation (3C Plc.) bejelentette, hogy a közelmúltban elindította közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatását (CPS) az újonnan liberalizált magyar telekommunikációs piacon, és a cégcsoport magyarországi leányvállalata, a 3C Kft. aláírta első, országos viszonteladói szerződését a szolgáltatás értékesítésére. A június végi bejelentés óta a rendszer tesztelése megtörtént és mára aláírták az első szolgáltatói szerződéseket. A szolgáltatás T-com területen, illetve A 3C partnere által biztosított budapesti, miskolci, győri, székesfehérvári, tatabányai, kecskeméti, pécsi, debreceni és zalaegerszegi végpontokon különösen kedvező feltételekkel vehető igénybe.

A 3C nemzetközi hátterű fejlett infrastruktúrája és az EUROMACC számlázási rendszere akár nagy számú egyidejű hívás zavartalan lebonyolítását is lehetővé teszi. Hívási szokásoktól függően akár 10-35%-os megtakarítás is elérhető a havi telefonszámlán a versenytársak áraihoz képest. A szolgáltatás igen fontos előnye, hogy tárcsázáskor nincs szükség külön telefonvonal és telefonkészülék beszerzésére, nem szükséges előhívó számot tárcsázni, továbbá a T-com-mal kötött szerződésnek megfelelően a hívás átirányítása automatikus.

„A fejlesztés alapvető fontosságú a 3C Kft. jövője szempontjából, mert lehetővé teszi terjeszkedésünket a kis- és középvállalkozások dinamikusan növekvő piacán” – jegyezte meg Sztefan Cvetkov, a 3C Kft. ügyvezető igazgatója. „A közvetítő előválasztásos telefonszolgáltatásunkkal kapcsolatos kezdeti tapasztalataink rendkívül biztatóak. Bízunk benne, hogy hamarosan egyre több végfelhasználó rajtunk keresztül bonyolítja hívásait.”

Az új szolgáltatás a cégcsoport nemrég történt arculatváltását követően kerül bemutatásra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés