Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli projektor újdonság

Laptop

Vezeték nélküli projektor újdonság

A Lenovo bemutatta a ThinkVision C400 Wireless Projektor-t, mellyel a felhasználók 802.11b/g integrált, vezeték nélküli kapcsolat és az USB csatlakozó segítségével vezeték nélkül vetíthetnek, bármilyen kiegészítő eszköz – külső vezeték nélküli adapter, audio-, vagy videókábel – használata nélkül.

A ThinkVision C400 Wireless projektor jelentős előrelépés azon az úton, amely a vezetékmentes számítógépek és perifériák világába vezet. Az előadók három egyszerű lépés után már használhatják is a vetítőt a titkosított vezetékes kapcsolaton keresztül.


Ha több felhasználó egymást követően tart bemutatót, a ThinkVision C400 Wireless Projector vezeték nélkül is zökkenőmentes váltást biztosít – egyetlen mozdulat a távirányítón, és máris a következő előadóé a vászon. ThinkPad notebookról történő vetítés esetén a kivetítő használatát még egyszerűbbé teszi, hogy az Fn+F7 billentyűkombináció lenyomásával a készülék automatikusan elindítja a Lenovo Presentation Director elnevezésű szoftvert, amely a projektor beállításainak kezelésére szolgál.

A ThinkVision C400 Wireless projektor használatával az előadó megszabadul a fölösleges gondoktól – melyik kábelt hova kell csatlakoztatni, kompatibilis-e a készülék a notebookkal – és nyugodtan koncentrálhat arra, hogy mondanivalója meggyőzően hasson, anélkül, hogy a technikai részletek elvonnák figyelmét.

A 2650 lumen fényerejű C400 Wireless projektor körülbelül 3,4 kilogrammos tömegével egy ragyogó, kompakt, a szolgáltatások gazdag választékát kínáló kivetítő, amely nagyszerűen használható előadó- és osztálytermekben, de akár konferenciatermek mennyezetén is elhelyezhető. Az integrált vezeték nélküli működéshez szükséges tulajdonságok mellett a C400 Wireless projektoron valamennyi hagyományos kábelcsatlakozás megtalálható, így a felhasználók maguk dönthetik el, hogy a készüléket milyen üzemmódban működtetik.

A HDTV-kompatibilitás és a vezeték nélküli csatlakoztatás lehetősége révén a ThinkVision C400 Wireless projektor az irodákban és a tárgyalókban olyan funkciók széles körét képes ellátni, mint amilyen például a streaming videó. A készülék ezenkívül a ragyogó színeket előállító DLP technológiával, XGA képfelbontással és ˝kép a képben˝ funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével több bemeneti forrás képe egyszerre jeleníthető meg.

A ThinkVision C400 Wireless projektor tartozéka a hordtáska és a lézeres mutatópálcával rendelkező távirányító. A projektorra hároméves jótállás érvényes. A ThinkVision C400 Wireless projektor a Lenovo üzleti partnerein keresztül szerezhető be.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés