Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Intel az SAP Tihany ´05 konferencián

Laptop

Az Intel az SAP Tihany ´05 konferencián

A világ legnagyobb lapkagyártója az egyik legnevesebb hazai üzleti- informatikai fórum fő támogatója.

A világ legnagyobb lapkagyártója, az Intel Corporation magyarországi képviselete bejelentette, hogy gyémánt fokozatú támogatói megállapodást kötött az SAP Hungary Kft.-vel a 2005. szeptember 19-én kezdődött SAP Tihany ´05 konferenciára vonatkozóan. A konferencia, amelynek keretében immár nyolcadik alkalommal gyűlt össze a hazai üzleti- informatikai élet színe-java a Balaton partján, kiemelkedő fontossággal bír az Intel szempontjából, valamint a támogatás ténye kifejezi az Intel elkötelezettségét az üzleti informatikai alkalmazások és nem utolsósorban a kis és közepes vállalatok számára kínált megoldások továbbfejlesztése mellett.

A rendezvény második napján, kedden reggel Heinz Krier, az Intel EMEA SAP Global Alliance igazgatója tartott vitaindító előadást. Krier úr előadásában a vállalatok mai kihívásait és a lehetséges válaszlépéseket elemzi, természetesen sajátságos, inteles szemszögből.

A szintén keddi Intel szekcióban a Dell, a Silicon Graphics, a Fujitsu- Siemens, a HP, az IBM és természetesen az Intel Magyarország által tartott előadásokon a konferencia résztvevői részletesen megismerkedhettek az Intel vállalati platformjaival, processzoraival, alaplapi lapkakészleteivel, és kapcsolódó legújabb fejlesztéseivel, valamint hogy hogyan hasznosíthatják az Intel platformjait üzleti alkalmazásaik képességeinek maximális kihasználásában. Az érdeklődők mélyebb betekintést nyerhettek többek között a szerverkonszolidációba, hallhattak a sokrétű feladatok elvégzésére legalkalmasabb szervercsaládokról, az Intel nagyvállalati rendszereiről, valamint megtudhatták, hogy melyik Intel processzort válasszák SAP megoldásuk alapjaként.

Az Intel digitális vállalati fókuszában az üzleti igényekre alapozott műszaki innovációk megalkotása és gyors adaptálása áll. Az Intel új vállalati platformjai kiváló teljesítménnyel és hatékony energiafogyasztással növelik a számítástechnikai sűrűséget és mérséklik a TCO-t (total cost of ownership, teljes rendszerköltség), a szerverekben, irodai PC-kben és noteszgépekben használható többmagos processzorok elterjedésével pedig az Intel tervei szerint további, kézzelfogható növekedést fog tudni elérni a számítástechnikai teljesítmény terén.

Az SAP és az Intel több mint 10 éve közösen dolgozik az SAP megoldáskínálatát kiegészítő hardverek és szoftverek magas szintű optimalizálásán. A nagyvállalati kategóriájú szerverektől az üzleti célú asztali gépeken át a mobil eszközökig, az SAP megoldásai minden Intel-platformon növelik a teljesítményt, javítják a megbízhatóságot, csökkentik a TCO-t, és rugalmasságuk folytán segítenek a vállalatoknak hozzáigazítani megoldásaikat a gyorsan változó üzleti környezethez. Világszerte számos vállalat használ Intel platformot az SAP-megoldásaiban rejlő érték maradéktalan kiaknázásához. Az újonnan bevezetett SAP-rendszerek több mint 70 százaléka Intel-alapú platformon fut.

„Az Intel és az SAP együttműködése a tihanyi konferencián hozzájárul ahhoz, hogy a magyar informatikai ipar is lépést tarthasson a nemzetközi fejlődéssel. A konferencia egy olyan eszköz, ahol megszólíthatjuk az üzleti és informatikai döntéshozókat, vállalatvezetőket, így részvételünk az Intel stratégiájának kulcsfontosságú elemét képezi.” – nyilatkozta Gacsal József, az Intel Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés