Connect with us

Hirdetés

technokrata

10 éves a Business Software Center Kft.

Laptop

10 éves a Business Software Center Kft.

Tizedik sikeres üzleti évét zárja a Business Software Center Kft. a 22 milliárd forint éves árbevételt magáénak tudó HRP csoport tagjaként. A BSC Kft. továbbra is Magyarország legnagyobb Microsoft-disztribútora, emellett az elmúlt évek egyik legdinamikusabb forgalmi bővülését érte el a Symantec termékek piacán.

Az IT-piac meghatározó cégcsoportja szeptember 15-én rendezte meg immár hagyományos partneri találkozóját, amelyet az aktuális új termékek bemutatói mellett a piac újdonságairól tartott gyártói előadások is színesítettek.

A BSC Kft. 1995-ös alapítása óta a magyar szoftverpiac vezető disztribútorává nőtt. A cég filozófiája szerint igyekszik hozzájárulni partnerei eredményes működéséhez, illetve megalapozni közös üzleti sikereiket. Mint a BSC Kft. ügyvezetője, Hegyi Tamás elmondta: „A BSC Kft. az úgynevezett „value added” disztribúcióra fókuszál, azaz egyre több szolgáltatással igyekszik kitűnni a piacon, a legszélesebb ügyfélkör – a hazai rendszerintegrátorok, megoldásszállítók, független viszonteladók és áruházláncok – minden igényét kielégítve ezzel.”

„A stabil pénzügyi háttérnek, a kiváló logisztikai munkának és a kiegyensúlyozott szállítói és vevői partnerkapcsolatoknak köszönhetően a cég árbevétele mára közel 5,5 milliárd forint. A cég tízéves történetét töretlen bővülés jellemezte. A BSC Kft. az elmúlt évben olyan új disztribúciók jogát nyerte el, mint a Corel, Symantec, Logitech, Labtec, Pinnacle, Datawatch, vagy a Nero. Az értékesítés árbevételének legnagyobb részét az általános irodai szoftverek adják, de a cég a nagyfelhasználók és viszonteladók speciális igényeit is igyekszik kielégíteni egyedi szoftverek beszerzésével. Az egyedi alkalmazások forgalma ez évben várhatóan 25%-kal bővül.” – tájékoztatta a sajtót Pál Imre, kereskedelmi igazgató.

Takács Péter, a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatója szerint ma a szoftverforgalmazás nem képzelhető el a kapcsolódó képzések és help-desk szolgáltatás nélkül. Takács Péter kifejtette: „A BSC Kft. nagy hangsúlyt fektet ügyfelei folyamatos továbbképzésére, technikai támogatására, a cég évek óta szervez szakmai, illetve értékesítési képzéseket a viszonteladók számára. A menedzsment tervei között szerepel a Microsoft termékek terméktámogatásának aktív megerősítése.”

„A BSC Kft. több éve forgalmazza a Symantec informatikai biztonsági termékeit. A sikeres együttműködés eredményeként a BSC Kft. 2005-től hivatalos Symantec-disztribútor. Közös értékesítési munkánkat rendkívül sikeresnek értékeljük, hiszen az elmúlt évben a piac egyik legdinamikusabb forgalmi bővülését könyvelheti el partnerünk.” – mondta el a cégről Konkoly-Thege Szabolcs, a Symantec Magyarország területi igazgatója.

A BSC Kft. termékkínálatát az irodai és otthoni alkalmazásokat szervesen kiegészítő PC-perifériák teszik teljessé. A Logitech termékek népszerűségét meghatározza, hogy magas minőségű, formatervezett, ám megfizethető megoldásokat kínálnak, amelyek személyesebbé teszik a PC-t. Az ősz slágertermékei lehetnek még a Pinnacle piacvezető és innovatív videószerkesztő szoftverei, digitalizáló egységei, valamint TV-tuner kártyái, amelyek az amatőr felhasználóktól a tapasztalt videoszerkesztőkig több piaci szegmens igényeit elégítik ki

A BSC Kft. stratégiai célja, hogy az informatikai piacon megszerzett előkelő pozícióját tovább erősítse, a valamint, hogy a periféria piacon 30%-os bővülést érjen el a következő évben.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés