Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Telekom: újabb ÁSzF-módosítás

Laptop

Magyar Telekom: újabb ÁSzF-módosítás

Közlemény a Magyar Telekom Rt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2005. szeptember 15-ei, illetve október 15-ei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra vonatkozó, valamint 2005. október 15-ei hatállyal a bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. szeptember 15-étől hatályos változása:

  • Bevezetésre kerül a Mátrix kiegészítő díjcsomag üzleti ügyfelek részére.
    A Mátrix kiegészítő díjcsomag a teljes bruttó telefonszámla végösszegét kedvezményező, kiegészítő, sávos kedvezmény, ahol a számlanagyságtól és a Mátrix díjcsomag megrendelésétől eltelt időtől függ a kedvezmény mértéke (Telefon-ÁSZF Függelék V. fejezet 2.14.).

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. október 15-étől hatályos változása:

    1. A Komplex díjcsomagok esetén a társaság biztosítja az előfizető részére a szünetmentes, az ADSL-modem leszerelése nélküli Internet-szolgáltató váltást (Telefon-ÁSZF Törzsrész II. fejezet 7., 7.1., 7.2., 7.3., 7.4., 7.5., 7.6.).

    2. A Rubin Bevásárlókártya értékesítése 2005. október 15-ei időponttal megszűnik, a bevásárlókártya megrendelésére ezen időponttól nincs lehetőség. A bevásárlókártya 2005. december 31-étől kivezetésre kerül. A szolgáltató a Rubin Bevásárlókártyára vonatkozó szerződéseket – a 60 napos felmondási idő betartásával – 2005. december 31-ei hatállyal felmondja (Telefon-ÁSZF Függelék V. fejezet 2.1.8. ).

    3. Pontosításra kerültek a híváskorlátozás igénybevételi feltételei, és bővültek a jelszavas híváskorlátozással igénybe vehető híváskorlátozási kategóriák (Telefon-ÁSZF Függelék III. fejezet 1.3. és 1.4.).

    4. A Ritmus100 Előhívó díjcsomag szolgáltatásnál a helyi, helyközi I-es hívások csúcsidőn kívüli díja 6,50 Ft-ról 5,55 Ft-ra csökkent (Telefon-ÁSZF Függelék V. fejezet 2.8.1.1.).

    5. Bevezetésre kerül a V8 Partner (közvetítő-előválasztó) díjcsomag (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.8.2.7. ).

Bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF 2005. október 15-étől hatályos változása:

  • Az analóg bérelt vonali szolgáltatás igénybevételére vonatkozó általános szerződési feltételek módosulnak. Az általános szerződési feltételek módosítását jogszabályi változás – a 345/2004. (XII.22.) Korm. rendelet – és a díjak módosítása indokolja (Bérelt vonali szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF 4. sz. Függelék).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. augusztus 1-jétől megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; ügyfeleik a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés