Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új PSP kiegészítők a Logitech-től

Laptop

Új PSP kiegészítők a Logitech-től

A Logitech bejelentette, hogy a régóta várt Sony PlayStation Portable (PSP) európai megjelenésével egyidőben két új taggal bővíti PlayGear termékcsaládját.

Az új Logitech PlayGear GamePack egy olyan sokoldalú hordtáska, amiben egyszerre akár hat darab Universal Media Disc (UMD) és három Memory Stick multimédia kártya is elfér a PSP gép mellett. A Logitech PlayGear Collection egyetlen készletbe foglalva tartalmazza a PSP-hez készült és eddig legtöbbet eladott Logitech PlayGear Pocket védőtokot, két kiváló minőségű fülhallgatót, valamint egy audió-elosztót.


A Logitech PlayGear termékei igazán népszerűnek bizonyultak az Egyesült Államokban, mivel remekül kiegészítik a PSP alapfunkcióit, és stílusukban is tökéletesen illenek a készülékhez. Az NPD Group szerint például – árpilisi megjelenése óta – a Logitech PlayGear Pocket kihajtható műanyag védőtok a legnagyobb számban eladott PSP védőtok az USA területén. Népszerűsége nagyrészt annak köszönhető, hogy tökéletes védelmet biztosít a PSP kijelzőjének, de vonzóvá teszi az is, hogy egyedi képek – úgynevezett ˝bőr˝, vagy ismertebb angol nevén ˝skin˝ képek – használatával a felhasználók egyéni ízlésüknek és stílusuknak megfelelő külsőt adhatnak neki.

A Logitech PlayGear Collection készlet
A Logitech PlayGear Collection készlet a Logitech első, több terméket összefogó csomagja a PSP platformhoz. A gyűjteményben helyet kapott egy elegáns PSP védőtok, és minden, ami a kétszemélyes játékhoz vagy zenehallgatáshoz kellhet.
-Logitech PlayGear Pocket védőtok: Ez az elegáns kiegészítő az NPD kutatóvállalat szerint a legnagyobb számban eladott védőtok az Egyesült Államokban. Törhetetlen műanyag váza megóvja a PSP-t a kopástól és a sérülésektől, a karcoktól és az ütődésektől. Az okos kialakítású tok fedőlapja felhajtható, így a PSP-t használata közben sem kell kivenni belőle.
-Logitech PlayGear Stealth fülhallgatók: A PlayGear Collection készletben két darab fejhallgató van, amik neodímium-mágneses sztereó hangsugárzóiknak köszönhetően kiváló hangminőséget produkálnak, és órákon át kényelmes viselni őket. Mindkét fülhallgatóhoz három különböző méretű kicsi, közepes és nagy – puha fültámasz jár, melyekből a megfelelőt kiválasztva a fülhallgatók stabilan megülnek a fülben, és jól kizárják a külvilág zaját.
-Logitech PlayGear Share audió-elosztó: Az audió-elosztó a PSP egyetlen 3,5 milliméteres hangkimenetéből kettőt csinál, így egyszerre két fülhallgatót is rá lehet kötni.
-Ajándék tisztítókendő és csuklópánt: A Logitech PlayGear Collection nem lehetne teljes két apró ajándék nélkül: egy bőr csuklópánt segít a PSP cipelésében, és a tisztítókendővel pedig könnyen eltávolíthatóak a maszatok a PSP képernyőjéről.

PlayGear GamePack
A Logitech PlayGear GamePack hordtáska strapabíró és karcálló anyagból készült, külalakja pedig követi a PSP formatervezését. Fekete felülete és krómszínű kiemelései beleillenek a PSP színvilágába. A táska kétoldalas, lapozható, kemény zsebeiben elfér négy darab UMD lemez, és egyszerűen végiglapozva őket villámgyorsan megtalálhatjuk a keresett játékot vagy filmet. Van még rajta három kisebb zseb is, amikben Memory Stick kártyákat tárolhatunk. A nagy rekeszben van elég hely két további UMD lemeznek, vagy kisméretű fülhallgatónak, mint amilyen a Logitech PlayGear Stealth.

Ár és elérhetőség
A Logitech PlayGear Collection Európában október elejétől lesz kapható 49,99 eurós javasolt fogyasztói áron (Magyarországon még nincs végleges ár). A Logitech PlayGear GamePack novemberben jelenik meg, javasolt fogyasztói ára 14,99 euró lesz (Magyarországon még nincs végleges ár).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés