Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újfajta HP ColorSphere festék nyomtatókba

Laptop

Újfajta HP ColorSphere festék nyomtatókba

A HP bejelentette legújabb gyártmányú színes Laserjet nyomtatóihoz kínált új HP ColorSphere festékét.

A festékeket kimondottan azzal a céllal tervezték, hogy optimalizálja a lézer nyomtatást, így az 40 százalékkal jobb fényerőt és 22 százalékkal szélesebb színskálát biztosít. Mindez azt jelenti, hogy a HP ColorSphere festék – a kifogástalan fényképminőségnek köszönhetően – különösen a cégek házon belüli kiadványszerkesztési igényeinek felel meg: tetszetős, minőségi nyomatai gyorsan, a ragyogó színek összhangjában keltik életre a különböző üzleti elgondolásokat.


A tudományos úton előállított HP ColorSphere festéket, amely különleges alapanyagokból és összetevőkből készült, és elektromos töltéssel rendelkezik, gondosan a HP Color LaserJet nyomtatási folyamathoz tervezték.
Az új festék megformálását és a szükséges technológiák kifejlesztését szigorú tesztkörülmények között végezték. A részecskék következetes, kiszámítható viselkedése az egységes részecskekontrollnak, a méretelosztásnak és a formának köszönhető. Így a HP szélesebb színskálával, jobb képminőséget és élethűbb színeket garantál a tökéletesen kidolgozott dokumentumok elkészítésében.

Az új festék számos előnyös tulajdonságával tehát hozzájárulhat az üzleti életben elért sikerekhez is:
-Csodálatosan élénk színek – méghozzá gyorsan! A ragyogó, tartós színek a csillogó céges brosúráktól a nyomtatott előadásokig bármely vállalati kiadványt színesíthetik. A HP ColorSphere festékkel készített nyomatokon ugyanis 40 százalékkal jobb fényerőt érhetünk el – a gyorsabb, teljesebb és egységesebb festékégetésnek köszönhetően.
-Megdöbbentő képminőség – precizitás. A házi kiadványok készítői örömmel fogják tapasztalni a megdöbbentő képminőséget, élességet és részletes kidolgozást. A 22 százalékkal szélesebb színskála még élethűbb képeket és kitűnő fényképminőséget eredményez az üzleti dokumentumokban. Ezt a még precízebb festékelhelyezés teszi lehetővé, mivel a festékrészecskék felületét tudományos módszerekkel tökéletesen lekerekítették és egyenletessé tették.
-Kitűnő teljesítmény – megbízhatóság. A kifejező, nagy hatású eredmények lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy professzionális, jó minőségű színes dokumentumokat készítsenek gombnyomásra. A fokozott pontosság és hatékonyság megbízhatóságot biztosít a vállalatok számára és nagy előrelépést jelent a színes nyomtatás és képminőség terén. A festékben lévő szabadalmazott mikroszkopikus méretű összetevők egységessé teszik a részecskék méretét, eloszlását és alakját, valamint a nyomtatók élettartama alatt mindvégig azonos kimeneti minőséget eredményeznek. Az egyedülálló HP ColorSphere festék speciális beállításait minden egyes HP LaserJet nyomtatóra optimalizálták, figyelembe véve a mindenkori nyomtatási körülményeket. Ez biztosítja a megbízható nyomtatási minőséget különböző körülmények között is.

Minden HP Color LaserJet 3000/3600/3800/4700/4730 mfp nyomtató, amely 2005. október 15-én kerül forgalomba, tartalmazza az új HP ColorSphere festéket. A tonert minden egyes típus esetében úgy fejlesztették ki, hogy a nyomtatóval minél jobban együttműködve tegye egyszerűvé, költségkímélővé és megbízhatóvá a kiváló minőségű színes nyomtatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés