Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Maszer Rt. a piacvezető MonDoc Systemet választotta

Laptop

A Maszer Rt. a piacvezető MonDoc Systemet választotta

Komoly verseny volt, nagyszerű ellenfelekkel. Szinte valamennyi, Magyarországon elérhető és megfelelőnek bizonyuló rendszert megvizsgált a Maszer Rt. Ez különösen értékessé teszi, hogy az igen gondos, minden részletre kiterjedő vizsgálatok elvégzése után végül a MonDoc Systemre, a Montana saját fejlesztésű irodai dokumentumkezelő szoftverére esett a választás.

A 16 éves Montana Rt. mai tevékenységi köre az ezredfordulón alakult ki. Ebben az egyik legfontosabb irányvonal az önálló szoftverek fejlesztése. Zászlóshajójuk a MonDoc System névre keresztelt irodai iratkezelő szoftver, melynek népszerűsége napról napra nő. Számos jelentős vállalkozás, állami intézmény és az igazságszolgáltatás ágazatai, egyaránt ezt a megoldást választotta. Ennek köszönhető, hogy a Microsoft alapú iratkezelők kategóriájában a MonDoc System mára piacvezető lett.

A Maszer Rt. nagyon világosan megfogalmazta, melyek azok a tulajdonságok, amely miatt a Montana rendszerét részesítette előnyben. A kiválasztás egyik legfontosabb szempontja a rendszernek az a képessége volt, hogy bevezetésével teljes körű ügyviteli rendszerintegráció valósul meg. A másik kiemelt szempont a projekt alapú dokumentumkezelés megvalósítása volt. Azt tapasztaljuk, hogy a MonDoc Systemben minden megrendelőnk megtalálja a számára legkedvezőbb, leghasznosabb funkciókat. A rendszer bevezetése során pedig a Montana a jól bevált modulokból testre szabott változatot épít.

A Maszer Rt. a 80-as évek kezdetétől magasépítési fő- és generál-kivitelezési feladatokat látott el. Azóta tevékenysége folyamatosan bővült. A mélyépítési feladatok elvégzésére 1998-ban önálló divíziót hozott létre. 2000 óta épületek üzemeltetési, karbantartási feladatainak elvégzésére és energiaracionalizálási feladatok megoldására is vállalkozik. 2003-ban divíziói önálló részvénytársasággá alakultak. A csaknem 10 milliárd forint forgalmú cégcsoport több mint 250 dolgozót foglalkoztat.

A MonDoc System különösen nagy segítséget nyújt hosszú távú, széleskörű projektek megvalósításában. Ez az építőipar számára munkájuk jellegénél fogva igen előnyös. A rendszerrel minden projekt önálló egységként nyilvántartható és végigkövethető. Bármilyen a projekthez kapcsolódó elektronikus, papír fax alapú kapcsolódó dokumentum iktatható, visszakereshető, a határidők kezelése, figyelése mellett.

A Montana Rt. MonDoc System dokumentumkezelő rendszert a T-Systems alvállalkozásában szállítja a Maszer Rt. számára. A GVOP-s projekt megvalósítása során a T-Systems SAP-t, a Montana pedig iratkezelő, archiváló és wokflow rendszert szállít. Így 40 felhasználó számára válik elérhetővé a teljes funkcionalitású MonDoc System, mely integrálódik az SAP-hoz – így azonos partnertörzs és SAP-ból megnyitható számla és bizonylat kép támogatja a felhasználók munkáját.

A fővállalkozó T-Systems számára a Montana Rt. szállítja a szükséges szerver infrastruktúrát is.

A MonDoc System és az SAP alkalmazásokat összesen 5 darab HP szerver fogja kiszolgálni. Ezek 5 éves üzemeltetését outsourcing tevékenység keretében a Montana szakemberei látják el. Az ilyen feladatokat ellátó különlegesen képzett mérnökeink által irányított Montana Quality Support iránti igény az elmúlt évben, olyan mértékben megnövekedett, hogy a Montana Rt. ezirányú tevékenységét megkétszerezte.

A projekt megvalósítása július 25-én a szerződés aláírásával kezdődött meg. A Montana Rt. két hónapon belül készül el a MonDoc System telepítésével. A teljes ügyviteli SAP rendszer pedig 3 hónapon belül lesz üzemképes. A rendszer megalkuvás nélküli megoldást nyújt a Maszer Rt. vállalatirányítási ügyvitelének működtetésére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés