Connect with us
Hirdetés

technokrata

Epson EMP-TW600 projektor: a tökéletes párosítás

Laptop

Epson EMP-TW600 projektor: a tökéletes párosítás

Az új Epson EMP-TW600 a legjobb vizuális élményt nyújtja.

A 3LCD technológiának köszönhetően ez egy vonzó megjelenésű szembarát készülék. A megfelelő ˝partner˝ a tökéletes házimozi élményhez 535.000 forintos áron 2005 szeptemberétől kapható az üzletekben.


A HD ready címke arra utal, hogy az Epson EMP-TW600 felkészült a jövőre. A ˝High Definition˝ minőségű, teljes egészében digitális HDMI inputnak és a 720 pixeles felbontásnak köszönhetően a digitális ˝holnap˝-nak már ma szemtanúi lehetünk az Epson legmagasabb kategóriájú modellje segítségével! Ráadásul az Epson EMP-TW600 különösen rugalmasnak mondható, kompromisszumok nélkül. A hét előre meghatározott színmód megfelelő konfigurálhatóságot biztosít minden környezet számára. A ˝Dynamic˝ üzemmód a világos, a ˝Theatre Black˝ pedig sötét helyiségben biztosít megfelelő képet. A lámpa fényerősségét kontrolláló Auto Iris optikai rendszer 5.000:1 kontrasztarányt tesz lehetővé, így a tiszta színek és a szürke szín teljes skálája garantált. Az új 135W E-TORL lámpa (kettős optimalizáltságú reflekciós lámpa) alkalmazása 1.600 ANSI lumen fényerőt biztosít. Mostantól különleges optikai élmény válik lehetővé!

A lencse helyzetváltoztatási funkciója tökéletes megoldást kínál bármilyen helyszínen. Ön választhatja meg, hogy hová helyezze az Epson EMP-TW600 készüléket, 100 százalékos függőleges irányban 100 százalékos, vízszintesen pedig 50 százalékos korrekció áll rendelkezésre. A csúcskategóriás projektor arra az esetre is felkészült, ha az úgynevezett nagy mozizásnak egy relatíve kis helyiség ad otthont. 2,5 méteres távolságról 160 centiméteres átlójú képet kaphatunk.

Az Epson EMP-TW600 ezen kívül az új D5 sorozat már bevált 3LCD technológiájával rendelkezik. Széles színskálát biztosít, és szembarát, mivel állandó, vibrációmentes képet biztosít.

Az EMP-TW600 főbb jellemzői:
-Csúcskategóriás kivetítő a házimozi rajongóinak
-3LCD technológia a világosabb képek, pontosabb színek és jobb szürke-megjelenítés érdekében
-1.600 ANSI lumen fényerő a 135 W E-TORL kettős optimalizáltságú reflekciós lámpának köszönhetően (Epson Twin Optimized Reflection Lamp)
-Kiváló képminőség 1.280 x 720 pixeles felbontással
-Az Auto Iris funkció 5.000:1 kontraszt arányt tesz lehetővé
-HDMI, videó, YUV S videó, RGB és Scart csatlakozófelület
-Exkluzív Cinema Filter technológia a jobb képminőség érdekében
-Hét színmód (Dynamic, Living Room, sRGB, Natural, Theatre, Theatre Black 1, Theatre Black 2) biztosítja a fényviszonyoktól független tökéletes képet
-Vízszintes, valamint függőleges lencseállítási funkció
-10 bites színprocesszor a jobb képélesség és a tökéletes árnyalatok érdekében
-A valódi házimozi érzés élethű, 16:9 arányú visszaadása
-Automata formátum beállítások
-Háttérvilágítással rendelkező távirányító
-1-1.5x-ös optikai zoom
-Kapható 2005 szeptemberétől
-Ár: 535.000 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés