Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomtassunk színesben – 3 évig ingyenesen!

Laptop

Nyomtassunk színesben – 3 évig ingyenesen!

A Konica Minolta egy újabb színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel lépett a piacra.

A bizhub C351 egy olyan hatékony színes multifunkciós berendezés, amely az üzleti világ minden elvárásának megfelel. Alacsony költségek mellett színesben nyomtat és másol, szkennel, tehát könnyűszerrel átveszi bármely fekete-fehér másoló vagy nyomtató helyét az irodában.


A Konica Minolta bizhub C351 dokumentumkezelő a legmodernebb színes nyomdai technológiát egyesíti a fekete-fehér digitális nyomtató-másoló technológiával: színesben és fekete-fehérben nyomtat, másol, szkennel és e-mailt küld. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának köszönhetően nagymértékben javult a színminőség és a sebesség.

Az új berendezés fekete-fehérben 35 lap/perces, színesben 35 lap/perces sebességgel nyomtat és másol. De a gyorsaság nem minden. A gép fekete-fehér lapköltsége megegyezik egy korszerű fekete-fehér digitális nyomtató-másoló rendszer költségével. Ezenkívül terhelhetősége is azonos a fekete-fehér társaival.

A Konica Minolta bizhub C351 egy 600 MHz-es processzorral és egy 40 GB-os merevlemezzel van felszerelve. Nyomtatási memóriája 1.024 MB. A négyszínű tandem nyomtatóműnek és a Konica Minolta jóminőségű polimerizált festékének, a Simitrinek köszönhető a nyomatok kiváló minősége. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek a viaszt is tartalmazzák, így nincs szükség olajozó egységre a nyomtatáshoz. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.

Az bizhub C351 alapgép papírkapacitása 900 lap, amely kiegészítőkkel akár 3.400 lapra is bővíthető. A gép 64 – 256 g/m2 súlyú papírt képes kezelni, és minimum A5, maximum A3 kifutó méret nyomtatására/másolására alkalmas. A standard automatikus eredeti adagoló és az automatikus duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra és másolásra, akár A3 méretben, 256 g/m2 súlyú papír esetén is. Az opciós finisher a lapokat rendezi, félbehajtja, tűzi, lyukasztja, segítségével brosúra, füzet előállítása is lehetséges.

A Konica Minolta bizhub C351 a szkennelési funkció segítségével archiváló rendszerként is alkalmazható. Az automatikusan beszkennelt lapokat a gép szabadon választott e-mail címre továbbítja, vagy FTP szerverre tölti le JPEG, TIFF, PDF illetve tömörített PDF formátumban.

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. továbbra is biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák, ezért digitális fotópályázatuk befejeztével is fenntartja az ingyenes tesztnyomtatás lehetőségét. A bizhub C351 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.

A Konica Minolta Magyarország Kft. 2005. október 31-ig tartó akciója keretében megvásárolt Konica Minolta bizhub C351 színes digitális dokumentumkezelő rendszerrel 3 évig ingyenes a színes nyomtatás, mert a Konica Minolta Magyarország Kft. 3 éven keresztül havi 351 oldal erejéig ingyen biztosítja a színes festéket.

Fontosabb tulajdonságok:
-Maximum 35 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum 35 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség
-Maximum A3 kifutó papírméret
-Standard automatikus duplex egység
-Duplex nyomtatás, másolás akár A3-as méretben vastag papírra is
-E-mail, FTP, TWAIN szkennelés
-Korszerű, polimerizált festék használata
-Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség http://www.minolta.hu/tesztnyomtatás
-Akció: 3 évig ingyen színes nyomtatás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés