Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leegyszerűsített átállás Linuxra

Laptop

Leegyszerűsített átállás Linuxra

A Novell a fájlkezelési teljesítmény és a fájlmegosztás továbbfejlesztésével nagymértékben leegyszerűsíti a vállalatok belső munkacsoport szolgáltatásainak átvitelét Linux rendszerekre.

A Novell bejelentette a Novell Open Enterprise Server továbbfejlesztett változatának megjelenését, amely nagyobb teljesítménnyel és fejlett áttérési eszközökkel jelentősen leegyszerűsíti a vállalatok számára a Linux rendszerekre történő áttérést. Az Open Enterprise Server most még egyszerűbbé teszi a Windows felhasználók számára a kulcsfontosságú munkacsoport szolgáltatások, mint például a fájl- és nyomtatómegosztás akár egy lépésben, akár fokozatosan történő átvitelét Linux rendszerekre. Ennek eredményeként a vásárlók kihasználhatják a nyílt, rugalmas és költséghatékony Linux átállás előnyeit, a hatékony hardverhasználatból származó költségmegtakarítást és a nyílt forráskódú technológiák telepítésének rugalmasságát.

A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatáscsomag, amely bevált fájl-, címtár-, felügyeleti-, csoportmunka- és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt. A Linuxra történő egyszerűbb átálláson kívül az új fejlesztések közé tartozik a népszerű Novell Storage Services szolgáltatásának megnövelt teljesítménye Linux alatti futtatásakor. További előnyt jelent a Novell iFolder 3.0 alkalmazás, amely lehetővé teszi a fájlok megosztását személyes fájlarchiválással együtt, valamint helytől és időtől független hozzáférést is biztosít. A Novell Client for Linux szintén megtalálható az Open Enterprise Server csomagban, mellyel lehetőség nyílik biztonságos hitelesítésre, a szolgáltatások és alkalmazások elérésére, automatikus meghajtó-csatlakoztatásra és több más kulcsfontosságú folyamatra, amelyek a korábbi Windows asztali elérhetőségeken túl már a Linux asztali rendszereken is elérhetőek.

„A továbbfejlesztett Open Enterprise Server lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő platformcsomagot könnyebben és kevesebb költség ráfordításával választhassák ki.” – nyilatkozta David Patrick, a Novell alelnöke és a Linux nyílt forráskódú platformok és szolgáltatások részlegének vezérigazgatója. „Az ügyfelek választási lehetőséget szeretnének, a Novell Open Enterprise Server pedig biztosítja ezt a számukra.” – tette hozzá Patrick.

Elérhetőség
Az Open Enterprise Server Support Pack 1 (SP1) augusztus 31-től elérhető a honlapon. Az Open Enterprise Server SP1 csomaghoz a jelenlegi ügyfelek ingyenesen hozzáférhetnek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés