Connect with us

Hirdetés

technokrata

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Laptop

onOne: új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

Az onOne megvásárolta az Extensis és a LizardTech plug-inek jelentős részét, így a jövőbeni fejlesztések a frissen alakult cég keretein belül történnek majd.

Az onOne Software, egy frissen alakult, független szoftverfejlesztő csapat, felvásárolta az Extensis és a LizardTech cégektől az Adobe Photoshop és a Quark QuarkXPress termékekhez fejlesztett programokat. Az onOne – amely az Extensis fejlesztőiből alakult – célja olyan programok készítése, amelyekkel a digitális fotózás szerelmesei egyszerű és jól használható, ugyanakkor hatékony megoldásokhoz juthatnak.

Az érintett Extensis termékek a következők:
Extensis pxl SmartScale, Extensis PhotoFrame, Extensis Intellihance Pro, Extensis Mask Pro és Extensis Photo Imaging Suite. Az onOne emellett felvásárolta a LizardTech-től a teljes Genuine Fractal termékcsaládot is. Az Extensis és a LizardTech ezekre a termékekre 2005. július 31-ig nyújtott támogatást. Ettől a naptól az onOne veszi át a fent említett termékek fejlesztését és támogatását. Az újonnan megjelenő plug-inek természetesen teljesen kompatibilisek lesznek az Adobe Photosop CS2 képszerkesztő programmal, valamint a Mac OS X Tiger operációs rendszerrel is.

Ugyanakkor az Extensis plug-inek sem tűnnek el: a Suitcase, a Portfolio és a FontReserver továbbra is Extensis színekben tündököl – mindennek előnye pedig az, hogy a cég jobban tud koncentrálni a meglévő fejlesztésekre. A magyarországi forgalmazás zavartalanul folytatódik: A Trans-Europe Kft., mint a felsorolt termékek hazai disztribútora, kapcsolatban áll mind az Extensis, mind a frissen alakult onOne fejlesztőcéggel, így továbbra is elérhetőek a régebbi Extensis bővítmények, illetve az újak is (Genuine Fractals). A termékekre a támogatás szintén nem változott – továbbra is folyamatosan elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés