Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétszer élessebb képet biztosító Panasonic DVD-felvevő

Laptop

Kétszer élessebb képet biztosító Panasonic DVD-felvevő

A Panasonic DMR-ES20 LP (hosszú lejátszás) üzemmódban akár 500 soros horizontális felbontásra is képes, így kétszer olyan éles képet biztosít, mint a tavalyi modellek.

12 bites analóg-digitális átalakítójának köszönhetően sokbites, nagysebességű mintavételezést kínál, így képes megjeleníteni a képek finom részleteit, és egyenletes, gyönyörű, nagy mélységű felvételt tesz lehetővé. A beépített DV-csatlakozó DV-minőségű képek másolását teszi lehetővé digitális videokameráról DVD-lemezre. A DVD-RW (videoformátum) és +R felvételt, illetve +RW lejátszást támogató DMR-ES20 egyszerű kompatibilitást kínál a személyi számítógépekkel és a DVD-lejátszókkal.


DIGA elődeihez hasonlóan a DMR-ES20 is rendelkezik azokkal az előnyös tulajdonságokkal, amelyeket a DVD-RAM formátum biztosít. Ezek olyan jellemzőket foglalnak magukban, mint a szimultán felvétel és lejátszás, a gyors műsorszám elérés, a Chasing Playback (követéses lejátszás), az azonnali lemez-szerkesztés, vagy a multiformátumos adatkompatibilitás, amely lehetővé teszi a TV-műsorok, mozgó- és állóképek egyazon lemezre történő felvételét. Sokoldalú kompatibilitásának köszönhetően a DMR-EH60 készülékkel – formátumtól függetlenül – bármilyen DVD lejátszható.

Felvétel szempontjából a DMR-ES20 szempontjából kompatibilis a DVD-RAM, DVD-R, +R és a DVD-RW lemezekkel, és lejátssza a DVD-RAM, DVD-R, +R, DVD-RW, +RW, DVD-Audio, DVD-Video, SVCD, Video CD, Audio CD (CD-DA), valamint a CD-R/RW [CD-DA, Video CD, SVCD, MP3/JPEG formátumú lemezeket].

A készülék DVD-meghajtója akár 16 órányi felvételi időt kínál a felhasználónak (9,4 GB kétoldalú DVD-RAM, EP-üzemmód). Sőt, az igazán részletes, nagyfelbontású lejátszás érdekében PAL progresszív letapogatás jellemzővel is rendelkezik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés