Connect with us
Hirdetés

technokrata

1 másodperces reakcióidejű új Panasonic DVD-rekorder

Laptop

1 másodperces reakcióidejű új Panasonic DVD-rekorder

A felvétel és a lejátszás terén egyaránt páratlan rugalmasságot kínáló DMR-EH60-as DIGA DVD-rekorder bevezetésével a Panasonic tovább erősíti a DVD-felvevők között tartott piacvezető pozícióját.

Új modelljük kiemelkedő jellemzője a villámgyors reakcióidő – 1 másodperc – a bemelegedésnél, a felvételnél, és az elektronikus műsorkalauz (Electronic Program Guide) megjelenítésénél egyaránt.


LP (hosszú lejátszás) üzemmódban a készülék akár 500 soros horizontális felbontásra is képes, így kétszer olyan éles képet biztosít, mint a tavalyi modellek. 12 bites analóg-digitális átalakítójának köszönhetően sokbites, nagysebességű mintavételezést biztosít, így képes megjeleníteni a képek finom részleteit, és egyenletes, gyönyörű, nagy mélységű felvételt tesz lehetővé. A beépített DV-csatlakozó DV-minőségű képek másolását teszi lehetővé digitális videokameráról a DMR-EH60 merevlemezére, illetve DVD-lemezre.

A DVD-RW (videoformátum) és +R felvételt, illetve +RW lejátszást támogató DMR-EH60 egyszerű kompatibilitást kínál a személyi számítógépekkel és a DVD-lejátszókkal. DIGA elődeihez hasonlóan a DMR-EH60 is rendelkezik azzal a számos előnyös tulajdonsággal, amelyet a DVD-RAM formátum biztosít. Ezek olyan jellemzőket foglalnak magukban, mint a szimultán felvétel és lejátszás, a gyors műsorszám elérés, a Chasing Playback (követéses lejátszás), az azonnali lemez-szerkesztés, vagy a multiformátumos adatkompatibilitás, amely lehetővé teszi a TV-műsorok, mozgó- és állóképek egyazon lemezre történő felvételét.

Sokoldalú kompatibilitásának köszönhetően a DMR-EH60 készülékkel – formátumtól függetlenül – bármilyen DVD lejátszható. A készülék egyaránt képes felvenni a DVD-RAM, DVD-R, +R és DVD-RW lemezekre, illetve lejátszani a DVD-RAM, DVD-R, +R, DVD-RW, +RW, DVD-Audio, DVD-Video, SVCD, Video CD, Audio CD (CD-DA), valamint a CD-R/RW (CD-DA), Video CD, SVCD, MP3/JPEG formátumú lemezeket.

Beépített 200 GB-os merevlemezén akár 355 órányi felvétel is tárolható, az elektronikus műsorkalauz (EPG) ˝GUIDE Plus System˝ rendszerével pedig a TV-műsorok felvétele ugyanolyan egyszerű, mint a PVR (házi videomagnó) használata, és még előfizetés vagy telefonhasználat sem kell hozzá. A felhasználóbarát ˝Smart Wheel-Remote Control˝ távvezérlővel akár 200-szoros sebességgel is kereshet, így a felvett műsor gyorsabban megtalálható és könnyebben hozzáférhető, mint bármikor korábban.

A készülék beépített SD-meghajtóval, és a JPEG-képek számára SD képnézegetővel is rendelkezik. A felhasználók gyorsan és egyszerűen hozhatnak létre hálózatot és oszthatnak meg fájlokat a DMR-EH60 és több személyi számítógép, digitális fényképezőgép és videokamera, Panasonic VIERA sorozatú plazmaképernyők és egyéb SD-képes A/V-eszközök között.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés