Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rugalmasan átalakítható új Epson lézernyomtató

Laptop

Rugalmasan átalakítható új Epson lézernyomtató

Az Epson egy olyan, új lézernyomtató termékcsaládot mutatott be, amely lehetővé teszi a vállalatok számára az igény szerinti áttérést a fekete-fehérről a színes nyomtatásra.

A vásárló számára rendkívül kedvező, hogy költségtakarékos fekete-fehér nyomtatási lehetőséghez juthat, de szükség esetén új készülék megvásárlása nélkül is áttérhet a színes nyomtatásra. A termékcsaládba az Epson AcuLaser 2600N és az Epson AcuLaser C2600N tartozik. A megoldás időtállóságát garantálja, hogy később szükség esetén színes nyomtatóként is használható. Az Epson AcuLaser 2600 N 2005. májusában kerül forgalomba Magyarországon 229.000 forintos áron. Az Epson Epson AcuLaser C2600N 269.000 forintba kerül.


Az Epson AcuLaser 2600N fekete-fehér lézernyomtató, alapvetően fekete-fehér nyomtatásra. Könnyű azonban áttérni vele a színes nyomtatásra. Szükség esetén színekben gazdag, kiváló minőségű dokumentumok készíthetők vele, mindössze a színes tonerkazettákat kell használni. Ha kifogy valamelyik színes kazetta, továbbra is mód nyílik a fekete-fehér nyomtatásra.

Az Epson AcuLaser 2600N kivételesen költséghatékonyan működtethető, de ez nem megy a minőség rovására. A színes tonerkazetták beszerelését követően azonnal lehetőség nyílik a színes nyomtatásra. A színes nyomatok az Epsont jellemző gazdag színekben tündökölnek, és még festékmaradvány sem kerül a papírra.

Az Epson AcuLaser 2600 fekete-fehérben akár 30 oldal/perces sebesség elérésére is képes. Az első fekete-fehér lap mindössze 9 másodpercen belül elkészül, tehát ezek a készülékek gyorsabbak a jelenleg kapható fekete-fehér lézernyomtatók java részénél. Az AcuLaser 2600N rendkívül nagy papírbefogadó képességgel is rendelkezik, alapkiépítésben 650 lap fér el benne. Nagyobb folyamatosan nyomtatott munkák esetére 1.150 lapra is megnövelhető a papírkapacitás.

Egy-egy fekete és színes festékkazettával akár 5.000 oldal is kinyomtatható. Négy fekete kazetta használata esetén akár 20 000 lapot is el lehet készíteni vele, mielőtt tonerkazettát kellene cserélni. A működés menete részletesen leolvasható a nagyméretű LCD kijelzőről.

Az Epson AcuLaser C 2600 termékcsalád legfontosabb jellemzői:
-Rugalmasság: egyszerű váltás a fekete-fehér és a színes nyomtatás között
-Nagy nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc fekete-fehérben, 7,5 oldal/perc színesben
-Nagykapacitású papírkazetta: 650 lap alapkiépítésben, maximum 1.150 lap
-Négy fekete tonerkazetta beszerelésével megnégyszerezhető a fekete-fehér nyomtatási kapacitás
-Könnyen használható: nagy, magától értetődő, megvilágított LCD kezelőpanel
-Hi-Speed USB, párhuzamos és hálózati csatlakoztatási lehetőség alapkiépítésben
-350 MHz-es processzor – 64 MB RAM (maximum 512 MB)
-Piaci megjelenés: 2005. május.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés