Connect with us

technokrata

Új Canon színes lézernyomtató: gyorsaság és megbízhatóság

Laptop

Új Canon színes lézernyomtató: gyorsaság és megbízhatóság

A Canon a hazai piacon is megjelent legújabb színes lézernyomtatójával, a Laser Shot LBP5200-as modellel.

A nyomtató rövid, 17,6 másodperces bemelegedési idejével (fekete-fehér nyomtatás esetén) és a villámgyors nyomtatási sebességével (19 fekete-fehér nyomat percenként) emelkedik ki a mezőnyből. Az LBP5200 az Image Refinement technológiával biztosítja a professzionális (9.600×600 dpi felbontásnak megfelelő) nyomatminőséget. Opcionális papírkazettája 250 lap kapacitású, így a kitűnő nyomatminőség folyamatos, nagy mennyiségű nyomtatással párosul.


A Canon CAPT (Advanced Printing Technology) technológiájának köszönhetően az LBP5200 nagyon egyszerűen kezelhető. A nyomtató valamennyi beállítása a PC képernyőjén megjelenő grafikus felületen szabályozható – a nyomtatón nincs sem nyomógombok sem kijelző -, sőt, a Sound Assistant révén hangjelzésekkel is segíti a használatot.

Gyors, fejlett nyomtatás
A CAPT felületnek a nyomtató szoftver meghajtójába építésével, az USB 2.0 Hi-Speed kapcsolattal valamint a ScoA (Smart Compression Architecture) tömörítéssel a készülék nagyon rövid bemelegedési idő után képes a nagysebességű nyomtatásra. Fekete-fehér üzemmódban az első oldal 17,6 másodperc, színes nyomtatásnál pedig 26,8 másodperc alatt készül el. Az LBP5200 teljesítménye percenként 19 fekete-fehér, vagy 4 színes oldal. Az első oldal gyors elkészítése, a nagy nyomtatási sebesség, a 9.600×600 dpi-nek megfelelő felbontás professzionális eredményt biztosít.

Több memória és nagyobb kapacitás
Az LBP5200-nak 8 megabájt RAM memóriája van, ezzel a mérettel és a CAPT felülettel a fejlesztők kiküszöbölték a nyomtatóprocesszor feldolgozási sebességéből adódó szaggatott működést, így a készülék teljes sebességgel és folyamatosan dolgozhat a nyomtatóterhelés nagyságától függetlenül. Az opcionális, 250 lapot tároló papírkazettának köszönhetően ritkábban kell megszakítani a nyomtatást papírfeltöltés miatt. A nyomtató a nagy sebességű USB 2.0 porttal csatlakozik a számítógéphez, így válik lehetővé az LBP5200 számára a folyamatos és gyors nyomtatás.

Kicsi és szerény
Azokon a felhasználási területeken, ahol fontos szempont a kis helyigény, különösen értékelik majd a LBP5200 kicsi és kompakt felépítését, amely ideálissá teszi a kis irodákban, otthon, vagy bárhol, ahol professzionális nyomatminőségre van szükség. Alacsony készenléti és nyomtatási zajszintjével az LBP5200 nem zavarja a környezetét. Az Energy Star előírásainak megfelelően a nyomtató energiafogyasztása mind nyomtatáskor, mind pedig készenléti állapotban alacsony.

Széles hordozóválaszték
Egy jó minőségű Canon nyomtatótól elvárt rugalmasságnak és teljesítménynek megfelelően az LBP5200 sokféle hordozót fogad, beleértve a borítékokat és névjegykártyákat, továbbá a normál papírt 76,2-215,9 milliméter szélesség és 127-355,6 milliméter hosszúság tartományban – azaz A4, B5, A5, letter, executive és képeslap méretben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin