Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyors és nagyfelbontású új Canon lézernyomtatók

Laptop

Gyors és nagyfelbontású új Canon lézernyomtatók

A Canon bemutatta a Laser Shot nyomtatócsalád két új tagját.

A kifejezetten az otthoni és kisirodai felhasználóknak tervezett, 14 lap/perc sebességű Laser Shot LBP3000, és a 12 lap/perc sebességű Laser Shot LBP2900 egyszerűen használható, ugyanakkor megfizethető áron kínálják azt a minőséget és azokat a fejlett szolgáltatásokat, amelyeket a felhasználók egy Canon terméktől elvárnak.


Mind az LBP3000, mind pedig LBP2900 a Canon nyomtatási szakértelmének a legjavát nyújtja. A kitűnő minőséget a 600×600 dpi felbontás biztosítja, amely az AIR (Automatic Image Refinement) technológiával 2.400×600 dpi-nek megfelelőre növelhető. A nyomtatómeghajtóban alkalmazott CAPT (Canon Advanced Printing Technology) technológia, az USB 2.0 Hi-Speed kapcsolat és a ScoA (Smart Compression Architecture) tömörítés révén a nyomtatóknak mindössze 9,3 másodpercre van szükségük az első oldal kinyomtatásához, és magas, percenként 14, illetve 12 lap a nyomtatási sebességük. A ˝Minden egyben˝ típusú nyomtatókazetta garantálja, az egyszerű festékkazetta-cserét, és nagymértékben csökkenti a nyomtató karbantartás igényét.

Sebesség, felbontás és kapacitás
Mind az LBP3000, mind pedig az LBP2900 nyomtató 150 lap kapacitású papíradagolóval rendelkezik. A nagy kapacitás azzal az előnnyel jár, hogy nyomtatás közben ritkábban kell a nyomtatóval foglalkozni. A percenként 12, illetve 14 oldal nyomtatási sebesség és a 2.400×600 dpi-nek megfelelő felbontás révén kitűnő minőségű, professzionális nyomatok állíthatóak elő, késedelem nélkül. Az LBP3000 és az LBP2900 sebességének legjobb bizonyítéka, hogy az első oldal kinyomtatásához csak 9,3 másodperc kell.

Egyszerű használat
Az LBP3000 és az LBP2900 nyomtatóban alkalmazott fejlett technológiák nagyon egyszerűvé teszik a használatukat. A CAPT (Canon Advanced Printing Technology) lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a nyomtatás minden paraméterét a Windows dialógusablakban vagy a hangvezérléssel (Sound Assist) szabályozzák, és minimálisra csökkenti a nyomtatón lévő nyomógombok és menük számát. A nyomtatók a ˝Minden egyben˝ típusú nyomtatókazettával dolgoznak. Az egység tartalmazza a fényhengert és a tonerkazettát, így egyszerűvé teszi a nyomtatók karbantartását. A nyomtatókazettával cserélődik az elektrosztatikus feltöltő, a tisztító egység és néhány további részegység, és gyakorlatilag kiküszöböli a karbantartási igényt.

Csendes és hatékony
Sebessége ellenére az LBP3000 és az LBP2900 csendes, és megfelel az Energy Star előírásoknak. A zajszintjük mind nyomtatás közben, mind pedig készenléti állapotban alacsony. Az energiafelhasználásuk mindkét üzemmódban igen hatékony, ezzel is csökkentve az üzemeltetés költségét. Kompakt és elegáns kivitelük révén bárhol elhelyezhetőek az otthonokban és az irodákban.

Rugalmas papírkezelés
Egy jó minőségű Canon nyomtatótól elvárt teljesítmény és rugalmasság mellett az LBP3000 és az LBP2900 a hordozók széles választékát fogadja, beleértve a borítékokat, valamint A4, B5, A5, letter, executive és képeslap méretű lapokat. A kézzel adagolható, egyedi méretű hordozó szélessége 76,2-215,9 milliméter között, a hosszúsága pedig 127-355,6 milliméter között lehet. Az LBP3000 papírtálca fedővel is rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés