Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Linux Kínába megy

Laptop

A Linux Kínába megy

A Novell együttműködési megállapodást kötött Kína piacvezető linuxos vállalatával.

A Novell stratégiai együttműködési nyilatkozatot írt alá a China Standard Software-rel (CS2C), Kína piacvezető Linux vállalatával, a Linux regionális fejlesztésének és bevezetésének támogatására. A megállapodás értelmében a Novell és a CS2C közös technológiai-, szolgáltató és marketingtevékenységet végez a Linux kínai piacnak megfelelő optimalizálására és terjesztésére. Az együttműködés keretében a kínai vállalatok, szervezetek és magánszemélyek a vezető Linux technológiához, vállalati szintű Linux szolgáltatásokhoz, valamint helyi és globális támogatáshoz juthatnak hozzá.

A Novell és a CS2C közösen terjesztik a kimondottan a kínai piacra fejlesztett értéknövelt Linux termékeket és megoldásokat, valamint együttműködnek honosításuk során. A két vállalat termék- és technológiai képzéseket kínál, technikai támogatást és szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek, valamint közös marketing és védjegypromóciós tevékenységet végez a Linux termékekhez, szolgáltatásokhoz és megoldásokhoz kapcsolódóan. 2004-ben a Novell csatlakozott a kínai Linux Standard Base és Open Source Initiative kezdeményezésekhez, hogy fejlett technológiákkal és szolgáltatásokkal segítse Kínát a kínai Linux piac növekedésének és fejlesztésének támogatásában.

„Kína a Linux alkalmazások bevezetésének egyik úttörőjeként ismert, és kiemelten fontos piacot jelent a Novell számára. Ezért vállalatunk folyamatosan növeli befektetéseit Kínában, szorosan együttműködik a kormányzattal és tovább mélyíti kapcsolatait az ügyfelekkel és a partnerekkel.” – mondta Sen Ming Chang, a Novell ázsiai régiójáért felelős ügyvezető igazgatója és a csendes-óceáni térségért felelős alelnöke. „A CS2C vállalattal kialakított stratégiai partnerkapcsolatunk kulcsfontosságú mérföldkő e folyamat során.”– tette hozzá Chang.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés