Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech ViewPort AV 100: üzleti videó kommunikációs újdonság

Laptop

Logitech ViewPort AV 100: üzleti videó kommunikációs újdonság

A Logitech ViewPort AV 100 egy kamera, egy mikrofon és egy vezeték nélküli Bluetooth headset kombinációja.

A Logitech bemutatta új Logitech ViewPort AV 100 elnevezésű termékét, a vállalat első olyan perifériáját, ami a videó-kommunikációt eljuttatja a munkahelyi számítógépekhez. A Logitech ViewPort AV 100 a fejlesztőknek és megoldás-szolgáltatóknak olyan sokoldalú, kiváló minőségű audió-videó eszközt kínál, ami egy számítógép alapú videó-kommunikációs megoldás alapköve lehet. Az USB-t használó Logitech ViewPort AV 100 egy csúcskategóriás Logitech videókamera, egy akusztikus visszhang-elnyelővel felszerelt mikrofon és egy Bluetooth vezeték nélküli headset kombinációja egyetlen elegáns dobozban.


A Polycom az egyik legkedveltebb partnerünk, aki a ViewPort AV 100-ra épülő megoldásokat kínál. A Logitech ViewPort AV 100 termékét egyes terjesztőin és kiemelt forgalmazóin keresztül a Polycom PVX szoftveres videó-konferencia megoldásával együtt árulja vállalati ügyfeleinek. A ViewPort/PVX megoldás az asztali számítógépekre is kiterjeszti a Polycom piacvezető, tárgyalókba szánt, csúcsminőségű hang- és videóátviteli rendszerét, mely TV-szerű, másodpercenként 30 képkockányi H.264 tömörítésű videó átvitelt, és közel CD-színvonalú, Polycom Siren 14 (14 kHz-es) kódolású audió teljesítményt nyújt akár kisebb sávszélességű kapcsolatokon is.

A Logitech együtt dolgozik a RADVISION és VCON cégekkel is, hogy további közös ViewPort AV 100 alapú videó-konferencia megoldásokat szolgáltassanak.

A ViewPort AV 100 kifejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a Logitech első számú célja, ezért az egyszerű és innovatív külsőt kapott. Az elegáns megjelenésű termék előlapján például csak két gomb található: egyikkel elindítható a konferenciát kezelő alkalmazás, a másik pedig a kép és a hang ideiglenes elnémítására szolgál a beszélgetés közben. A vonzó külsejű dobozhoz tartozik egy dokkolóállomás is, ami tárolja és feltölti a tartozék Bluetooth vezeték nélküli headsetet. A Logitech ViewPort AV 100 lehetővé teszi, hogy kihangosított telefonhívás módjára a beépített mikrofont használva beszélgessenek, vagy akár a nagyobb titoktartást és mozgásszabadságot biztosító Bluetooth headset segítségével.

A Logitech ViewPort AV 100 látómezeje 51 fokos, ami tágabb a legtöbb webkameráénál. A hívó kényelmesen hátradőlhet a beszélgetés közben, mert az automatikus arckövető rendszer a közvetített képben mindig középen tartja. A ViewPort AV 100 akár másodpercenként 30 kockányi kiváló minőségű videót közvetít a feldolgozó alkalmazástól és az internet kapcsolat sebességétől függően.

Elérhetőség
A Logitech ViewPort AV 100 eleinte csak megoldás-szolgáltatóknak, kiemelt forgalmazóknak, és rendszerfejlesztőknek lesz hozzáférhető. Később ezeken a rendszerintegrátor csatornákon át üzleti megoldásokként forgalmazzák majd. A Logitech hardverhez két éves, korlátozott gyártói garancia jár. A termék Magyarországon egyenlőre nem kerül forgalmazásba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés