Connect with us

technokrata

Epson: szegély nélküli nyomtatás A3-as méretben

Laptop

Epson: szegély nélküli nyomtatás A3-as méretben

Az Epson Stylus Photo R1800 a siker felé vezető út újabb állomása: a nyolc Epson UltraChrome Hi-Gloss pigmentalapú tintának és az Epson kiváló nyomtatási technológiájának köszönhetően segítségével már nagy méretben is lehet szegély nélkül nyomtatni.

Az Epson Stylus Photo R1800 ugyanazokat a funkciókat nyújtja, mint a számot díjat nyert, A4-es méretig használható Epson Stylus Photo R800 nyomtató –- viszont az R1800-as modell A3-as méretben is képes szegély nélküli nyomtatásra. Az Epson Stylus Photo R1800 nyomtató 2005 áprilisától lesz kapható várhatóan körülbelül 159.000 forintos áron.


Az új Epson nyomtató bármire, akár CD- és DVD-lemezekre is képes nyomtatni, legyen szó akár különálló lapokról vagy tekercspapírról, akár Velvet Fine Art vagy Water Colour Paper típusú papírról. A nyomtatóval galériákba kitehető reprodukciók is készíthetők. A finom részletezettséget és a tökéletes átmeneteket az 1,5 pikoliteres tintacseppek, valamint a legfeljebb 5.670×1.440 dpi-s felbontás garantálja. Mivel a nyomtató az egyes színekhez külön tintapatronokat alkalmaz, nagyon gazdaságos a használata. Csak a kifogyott tintapatronokat kell újratölteni. Emellett az Epson Stylus Photo R1800 használatakor nem kell patront cserélni, ha matt papírról fényes papírra vált át.

Gyönyörű színek – 100 évig!
A fényességoptimalizáló funkció gondoskodik róla, hogy a kinyomtatott digitális képek fényereje megfelelő legyen. A képek fénye legalább 100 évig megmarad. Röviden: az Epson Stylus Photo R1800 nappali fényben nyújtja a sötétszoba jellemzőit.

Tökéletes naplemente
Az Epson Stylus Photo R1800 nyomtatóban nyolc kiváló minőségű, kivételesen hosszú élettartamú pigmentalapú tinta található. A kék és a piros szín hozzáadásával a laborokban jól felhasználható színspektrum áll rendelkezésre. A naplemente, az őszi tájak és az idilli kék óceánok tökéletes természetességgel adhatók vissza. Az Epson fényességoptimalizáló ragyogó fényt biztosít a képek felületének, a ˝matt˝ és a ˝fényképfekete˝ színű fekete tinta pedig automatikusan gondoskodik a legjobb minőségről, legyen szó akár fényes, akár matt papírról. A fényességoptimalizáló funkció azonban csak szelektíven alkalmazható, a papír tintamentes részeire.

Üzemeltetés és berendezés? Ideális!
Az Epson Stylus Photo R1800 nem számítógépes szakértőknek, hanem fotósoknak készült – kezelése ennek megfelelően egyszerű és kényelmes. Így informatikai ismeretek nélkül is kiváló fényképek nyomtathatók. Az USB 2.0 Hi-Speed és az IEEE 1394 (FireWire) interfész tökéletes csatlakoztatást biztosít mind PC-khez, mind Macintosh számítógépekhez. A mellékelt Epson Creativity Suite szoftvercsomagnak köszönhetően nincs akadálya a kreatív tervezésnek: CD-re nyomtatáshoz az Epson Print CD program, professzionális RAW képek szerkesztéséhez pedig az Epson RAW Print program használható – az Epson Stylus Photo R1800 mindent biztosít a munkához.

Főbb jellemzők – EPSON Stylus Photo R1800
-Profi fényképnyomtató DIN A3+ méretig, valódi szegély nélküli nyomtatás
-Nyolc Epson UltraChrome Hi-Gloss pigmentalapú tinta, mellyel kiváló minőség és extrém tartósság érhető el (cián, bíbor, sárga, piros, kék, fényképfekete, mattfekete, fényességoptimalizáló)
-Maximális nyomtatási felbontás: 5.760×1.440 dpi optimalizálással
-Maximum 1,5 pikoliteres tintacseppek – finom részletek
-Kivételesen széles színtartomány a kék és a piros tintának köszönhetően
-Epson fényességoptimalizáló – magasfényű felület
-Micro Piezo nyomtatófej tintánként 180 fúvókával – gyors nyomtatás
-A nyolc tintapatron gazdaságos üzemeltetést biztosít
-Rugalmasan megválasztható papírok
-Nyomtatás különálló lapokra és tekercselt papírra
-Nyomtatás CD- és DVD-lemezre
-USB 2.0 Hi-Speed és IEEE 1394 (FireWire) interfész
-Epson Creativity Suite szoftvercsomag: Epson Print CD, Epson RAW Print, Epson Easy Photo Print, Epson File Manager, Epson Darkroom Print
-2005 áprilisától kapható, előzetesen javasolt ára: 159.000 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu