Connect with us

technokrata

Új, továbbfejlesztett Epson AcuBrite toner

Laptop

Új, továbbfejlesztett Epson AcuBrite toner

A továbbfejlesztett tonernek köszönhetően életteli színeket mostantól nem csak tintasugaras nyomtatókkal lehet elérni.


A nyomtatási minőség nagyban függ a nyomtatásban felhasznált anyagoktól. Az új Epson AcuBrite toner konzisztens, egyöntetű fedettséget biztosít, amellyel még valósághűbb színek nyomtathatók. A tonernek a papírra való jobb átvitele révén jelentősen csökken a visszamaradó festék, így jobb kihasználtság érhető el. A finom részletek minden korábbinál természetesebbnek és tisztábbnak hatnak.

Az új Epson AcuBrite toner titka a kicsi és fényes festékrészecskékben rejlik, amelyek kristálytiszta részleteket és kiváló színhűséget biztosítanak. A hagyományos festékrészecskékkel szemben az Epson AcuBrite részecskék színezőanyag és viasz homogén elegyéből állnak, amely egyenletesen oszlik el a papíron. Az elegyben lévő gyanta gondoskodik a festék egyenletes eloszlásáról a papír felületén. A mikrorészecskék törésmutatója kicsi, ami optimális fényvisszaverődést tesz lehetővé, így a teljes színspektrum konzisztensen verődik vissza a papírról. Még a legproblematikusabb árnyalatok is előállíthatók, így természetes hatású, valósághű nyomatok készíthetők. A finom részecskék további előnye, hogy kevesebb festék marad a patronban, ami hozzájárul a környezet védelméhez – és a költségek csökkenéséhez is.

Epson AcuBrite tonerrel fog működni az otthoni célra és kisvállalatoknak kifejlesztett Epson AcuLaser C3000 és Epson AcuLaser C1100 színes lézernyomtató, valamint a professzionális Epson AcuLaser C9100 színes lézernyomtató.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu