Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közelgőben az 5-ös ICQ

Laptop

Közelgőben az 5-ös ICQ

A közkedvelt csevegőprogram komoly fazonigazítást fog kapni nemsokára.

Nemrég zárult le a bétatesztelése a szoftvernek, így valószínűleg már nem kell sokat várni, hogy kipróbálhassuk a megújult klienst. Az ötös ICQ pedig bővelkedik újdonságokban; igaz, ezek már többnyire az alapfunkciótól, a csevegéstől elrugaszkodott kiegészítések lesznek. Például a kétképernyős üzemmód támogatása, de megjelenik a teljesképernyős játékok futtatásának lehetősége is.

Talán az egyetlen, ami a gépelős chatet érinti, az az, hogy végre beállíthatóvá válik: a felhasználó igénye szerint akár Enter gomb lenyomásával is elküldheti üzenetét. Aki használja, használta a korábbi változatokat, az tudja, hogy az üzeneteket csak vagy a CTRL+S vagy a CTRL+Enter kombinációval lehetett „útjára indítani”, s ennek megváltoztatására nem is nyílt lehetőség. Ez utóbbi funkció egyébként kifejezetten a felhasználók kérésére kerül bele az új ICQ-ba, állítják a szoftver fejlesztői a honlapon.

Újdonság még a Push2Talk funkció, amellyel például az érzelemkifejező jeleket (smiley) hangos üzemmódban küldhetjük el. Ha valaki imádja testre szabni szoftvereit, akkor az új ICQ-ban is megtalálja azt, amire vágyik: a kliens ötös verziója ugyanis bővelkedni fog vadonatúj skinekben; s a színpompás beállítások mellett a hangok megváltoztatására is lehetőség nyílik. Sőt, még akár saját ICQ státuszt is kreálhatunk!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés