Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új kapcsoló az Allied Telesyntől

Laptop

Új kapcsoló az Allied Telesyntől

Új termékkel jelentkezik a piacon az Allied Telesyn, a hálózati piac vezető innovátora.

Az új termék az AT-GS916 jelzésű Layer 2 felügyelet nélküli kapcsoló, melynek elsődleges célja, hogy kiegészítse a cég közepes méretű vállalkozásoknak és oktatási intézményeknek kínált termékportfólióját.

˝Az AT-GS916-al olyan szervezetek számára is lehetővé válik költséghatékony gigabit ethernet hálózatot kiépíteni, melyek alacsony hálózati költségvetésből gazdálkodnak. A hálózat szélein a Gigabit sávszélesség szolgáltatásra nem elsősorban a kiemelkedő hozzáférési sebesség miatt van szükség, hanem a hálózat rugalmasságának, ˝fogékonyságának˝ növelése érdekében˝ – magyarázta Jason Phoon, a termék senior marketing menedzsere.

A kapcsoló nem menedzselhető, ám erre nincs is szükség. Az AT-GS916 16, 10/100/1000TX auto-negotiating porttal készítették, mely lehetővé teszi, hogy az csatlakozzon minden más 10 Mbps Ethernet, 100 Mbps gyors Ethernet, vagy 1.000 Mbps Gigabit Ethernet csatlakozású hálózati eszközhöz. Mint minden más AT-GS900 sorozatú termék, az AT GS916 is MDI/MDIX porttal szerelték fel a könnyebb hub és switch kapcsolódás érdekében, ezzel is könnyítve a sokáig halogatott migrációt az elavult hálózattól a költséghatékony Gigabit Ethetnet bevezetése felé.

A switchek perceken belül installálhatók mind asztali (desktop), mind pedig hálózati rendező (rack) környezetbe. A Layer 2 nem menedzselhető Gigabit Ethernet Switch teljes AT GS900 sorozata 5, 8, 16 és 24 portos változatban érhető el. Az AT-GS900 sorozatában a következő jelzésekkel 2 Gigabit interface converter (GBIC) modulhellyel rendelkező változatok is megtalálhatók: AT-GS908GB, AT-GS916GB and AT-GS924GB. Ezeknél az eszközöknél a 8, 16, vagy 24 10/100/1.000 BaseT portokon felül tetszőleges GBIC modul választható a hálózat központi részéhez, vagy a szerverekhez történő csatlakozás érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés