Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elismerés a Novell ZENworks-nek

Laptop

Elismerés a Novell ZENworks-nek

A Forrester Client Systems Management TechRankings nevű eseményen a Novell bejelentette, hogy ZENworks terméke kiemelkedő értékelést kapott a címtárszolgáltatások, a házirend alapú felügyelet, továbbá a szerverek másolása, visszaállítása és helyreállítása területén.

A Forrester hét rendszerfelügyeleti terméket tesztelt használat közben egy helyzet alapú laboratóriumi eljárás keretében, és mintegy 200 feltétel szerint értékelt. A tesztelés 2004. szeptemberében történt, az eredmények 2004. novemberében kerültek nyilvánosságra a Client Systems Management TechRankings esemény keretében.

Részletek a TechRankings elemzéséből:
• A ZENworks piacvezető a címtár integráció területén. A rendszer a Novell eDirectory címtárat használja a termékstruktúra felépítéséhez, ugyanakkor közvetlen kapcsolatot biztosít az Active Directory címtárakhoz és támogatja az LDAP integrációt is.
• A ZENworks rendelkezik a legfejlettebb mobil felügyelettel a széles platformtámogatás, a vezeték nélküli felügyeleti képességek és biztonsági felügyelet szempontjából értékelt termékek közül.

„Elégedettek vagyunk a Forrester értékelésével, mely a címtár-integrációt és házirend alapú felügyeletet emeli ki előnyként.” – nyilatkozta David Litwack, a Novell személyazonosság-szolgáltatások üzletágának alelnöke és ügyvezető igazgatója – „Az egyetlen jelentős címtárra épülő rendszerfelügyeleti megoldásként a ZENworks egyedülálló módon biztosít a szervezetek számára olyan automatizált erőforrás-kezelési szolgáltatást, mely személyazonosságokra és házirendekre épül, kiküszöbölve ezzel az adminisztratív korlátokat.”

A Novell ZENworks lehetővé teszi a szervezetek számára az informatikai erőforrásaik felügyeletének konszolidálását és a környezetek kezelési költségének csökkentését az asztali számítógépek, laptopok, szerverek és kéziszámítógépek teljes üzleti életciklusa során. A ZENworks biztonságos, személyazonosság alapú, házirendekkel vezérelt automatizálást nyújt a hatékony alkalmazásfelügyelethez, a szoftverjavítások kezeléséhez, az eszközgazdálkodáshoz, valamint az operációs rendszerek verzióléptetéséhez .



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés