Connect with us

Hirdetés

technokrata

FM projekt zárult a DÉMÁSZ-nál

Laptop

FM projekt zárult a DÉMÁSZ-nál

Az elkészült rendszer 3 megyei létesítmény információit kezeli.

December első hetében került átadásra a Dél-Magyarországi Áramszolgáltató Rt.-nél (DÉMÁSZ Rt.) az év elején indult projekt, melynek célja vállalat ingatlanvagyonának, létesítménykezelési és létesítménygazdálkodási feladatainak, valamint az ehhez kapcsolódó adatkörnek egységes létesítménygazdálkodási rendszerbe (ArchiFM) illesztése volt.

A projekt során megvalósult a DÉMÁSZ Rt. nem műszaki ingatlanvagyonának felmérése, feldolgozása és rendszerbe töltése, mely a naprakész nyilvántartási és üzemeltetési feladatok támogatását szolgálja, mind alfanumerikus, mind grafikus felületen keresztül. Az elkészült rendszer 3 megyei létesítmény információit kezeli (szerver-kliens és internetes felületen), 5 felhasználói központban, csaknem 20 felhasználó aktív közreműködésével.

Az ArchiFM létesítménygazdálkodási alkalmazás testreszabásával és további funkciók kialakításával, a Unitis által bevezetett megoldás szorosan kapcsolódik a DÉMÁSZ Rt.-nél működő SAP vállalatirányítási, illetve Orchi dokumentumkezelő rendszerhez. Az így kialakított, több rendszer kapcsolatával működő rendszer biztosítja a létesítménygazdálkodási tevékenységek optimalizálását, hatékonyságának növelését, az ingatlanok körül felmerülő költségek magasabb szintű kontrollját, racionalizálását, és összehasonlíthatóságát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés