Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akár 30 %-kal olcsóbban juthatunk hozzá egyes HP termékekhez!

Laptop

Akár 30 %-kal olcsóbban juthatunk hozzá egyes HP termékekhez!

Európa első HP termékeket forgalmazó outletjét nyitotta meg a HP Magyarország egyik kiemelt értékesítési partnere a törökbálinti GL OUTLET-ben.

Az üzletben minimum 20, és átlagosan 30 százalékkal olcsóbban juthatnak újra forgalmazott HP termékekhez a vásárlók.

Az üzletben induláskor elsősorban személyi számítógépes eszközök, azaz notebookok, asztali számítógépek és monitorok lesznek megtalálhatók. A HP tervei szerint a kínálat a jövőben bővülni fog kéziszámítógépekkel és nyomtatási eszközökkel.

Bár az outleteket elsősorban ruházati termék kínálattal azonosítják, a cég elképzelései a modell elektronikai cikkeknél is jól alkalmazható. Mivel a cég negyedévente újít termékskáláján, a forgalmazók és a nagyobb kereskedelmi hálózatok raktárában jelentős mennyiségű készlet marad a régebbi eszközökből, melyeket a HP újra forgalmazott termékekként kíván értékesíteni.

Az outlet centerek számára jó lehetőség a HP termékek jelenléte, hiszen a cég az újraforgalmazott eszközökből csak Európában 100 millió euró értékű forgalmat bonyolít. Valamint a HP termékek vásárlói potenciális vevőként jelenhetnek meg az outletben működő más cégeknél is. A magyarországi leányvállalat az első, amely támogatja az újra forgalmazott termékek outlet formában történő értékesítését.

A HP értékesítési részlege az árakat minden esetben úgy kalkulálja, hogy az általa kínált újraforgalmazott termékek ne csak más márkákkal, hanem a névtelen márkák eszközeivel is felvegyék a versenyt az ár tekintetében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés