Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oki C7350 nyomtató: percenként 26 lap alacsony költséggel, könnyedén

Laptop

Oki C7350 nyomtató: percenként 26 lap alacsony költséggel, könnyedén

Az Oki bemutatta a C3750-es irodai nagynyomtatót, amelyet a korábbi, díjnyertes C7000-es széria sikere nyomán fejlesztett ki.

A C7350-es a beépített lapfordítóval (duplex) együtt is mintegy 30 százalékkal olcsóbb elődjénél, így egyre több vállalkozás veheti igénybe szolgáltatásait. Az új C7350-es az elődtípusnál is nagyobb nyomtatási sebességet kínál, így percenként 24 lapot nyomtat színesben, illetve 26 lapot monokróm üzemmódban. A bekapcsolás után az első oldal 9 másodperc alatt elkészül, a használatot pedig számos mellékelt szoftver segíti.


A C7350 a közép- és nagyvállalatok munkacsoportjainak nyomtatási szükségleteit a ˝kettő az egyben˝ elv alapján elégíti ki, így ugyanazon a gépen egyszerre lehet minőségi színes és költséghatékony monokróm nyomatokat készíteni. A C7350 mindhárom változata alapértelmezett módon használható hálózati nyomtatóként.

Míg az Oki C5000-es sorozata a kisebb cégek és munkacsoportok igényeire ad választ, a C9000-es sorozat olyan vállalkozásoknak készül, ahol minőségi A3-as méretű színes anyagok nyomtatására van szükség. Az Oki az új C7350 képességeit a két felhasználói kör közé helyezte, így ideális mind a közepes és nagy méretű vállalkozások, mind a 15 főnél nagyobb munkacsoportok kiszolgálására.

A dn és a dtn verzióval alapfelszerelésként rendelkező belső megoldású, kétoldalas (duplex) nyomtatás segítségével a C7350 egyszerű, profi és hatékony megoldást kínál a kétoldalas nyomtatásra nagy munkacsoportok számára. Mindhárom modell 24 színes és 26 fekete-fehér oldalt képes nyomtatni percenként 1.200×600 dpi vagy 192 MB RAM formátumban. Az első oldal kinyomtatása a bekapcsolás után 9 másodpercet vesz igénybe.

Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója szerint: ˝Biztosak vagyunk benne, hogy az új nyomtatók értékeit az elődöknél mintegy 30 százalékkal kedvezőbb ára miatt is egyre szélesebb vállalati kör ismeri fel. A C7350 egyszerre képes nagy sebességgel és igen jó minőségben nyomtatni, miközben a birtoklási költségek alacsonyak maradnak: az Oki LED technológiájának megfelelően a hosszú életű tartozékokat egyenként, pazarlás nélkül lehet cserélni˝.

A C7350n a nagy munkacsoportok igényeit kielégítő, gyors, megbízható színes nyomtató. Kiválóan alkalmas beszámolók és prezentációk készítéséhez, valamint felszerelhető kétoldalas nyomtató funkcióval is.

A C7350dn alapfelszerelésként tartalmazza a duplex funkciót, ezért jól használható olyan környezetben, ahol fontos a papírtakarékosság, és nagy számban készítenek kétoldalas, professzionális nyomtatott anyagokat.

A C7350dtn a duplex funkció mellett nagyobb papírkapacitással is rendelkezik, ezért ideális nagy és sokat nyomtató munkacsoportok kiszolgálására. A nyomtatóhoz papír- és kellékanyag tároló padlóállvány tartozik, így a segítségével a nyomtatót bárhol el lehet helyezni az irodában.

A C7350 sorozat tagjai az Oki kereskedelmi partnereinél 349.000 forint+ÁFA (C7350n), 399.000 forint+ÁFA (C7350dn) illetve 469.000 forint+ÁFA (C7350dtn) ajánlott árakon kaphatók.

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. minden C7100/7300/7500/9300 illetve 9500 sorozatba tartozó színes nyomtatót 3 év helyszíni garanciával hoz forgalomba.

Mellékelt szoftverek
Az Oki PrintSuperVision internetes böngészőn alapuló hálózati megoldással lehetségessé válik a hálózaton lévő nyomtatók adataihoz való hozzáférés, azok ellenőrzése és a nyomtatók vezérlése. A nyomtatóhoz az Oki mellékeli a Print Control csomagot is, amelynek segítségével jól nyomon lehet követni a nyomtatóhasználatot és vele együtt a költségek alakulását. Ingyenes tartozék továbbá a Template Manager, amellyel könnyedén lehet névjegyet, címkét és reklámtranszparenst készíteni és nyomtatni. Az Auto Media Detect megállapítja a papír tömegét, így minimalizálja a begyűrődés esélyét. Az Auto Colour Balance szoftver segítségével a nyomtató élettartama alatt végig biztosítható színek állandósága. A korábbiakhoz hasonlóan, minden Oki nyomtató vezérlőpultján megtalálható egy ˝Ask Oki˝ gomb, amely a felhasználót közvetlenül egy olyan weblapra irányít, ahol megtudhatjuk, hogyan hozhatjuk ki a lehető legtöbbet a nyomtatónkból.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés