Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kyocera bejelentette az első ECOSYS lézertechnológiájú nyomtató/másoló készülékét

Laptop

A Kyocera bejelentette az első ECOSYS lézertechnológiájú nyomtató/másoló készülékét

Kiterjesztve az általa szállított irodatechnikai megoldásokat, a Kyocera megkezdte az FS-1018MFP forgalmazását.

A készülék az első olyan multifunkciós nyomtató, amelyet már a különlegesen gazdaságos ECOSYStechnológiával fejlesztettek. Ennek köszönhetően a készülék saját kategóriáján belül kiemelkedően alacsony lapköltséggel dolgozik Figyelembe véve az alapkiépítésű nyomtatószervert, az FS-1018MFP igazán költséghatékony megoldást jelenthet minden kisebb irodai munkacsoport számára.

Sebesség és sokoldalúság
A Kyocera FS-1018MFP készülék percenként 18db, A4 méretű, 1.200 dpi minőségű dokumentumot képes előállítani. A felhasználónak az első oldal elküldésétől számítva kevesebb, mint 10 másodpercet kell várakoznia. A kompakt megjelenésű, új multifunkciós készülék kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt minden kisebb vállakozás vagy irodai részleg számára. A Scan-to-Email funkció segítségével színes dokumentumok olvashatók be és oszthatók meg elektronikus levélen keresztül.

ECOSYS a maximális hatékonyságért
A KYOCERA FS-1018MFP az első ECOSYS multifunkciós nyomtató/másoló készülék. A készülékhez szükséges egyetlen kellékanyag a festéktartály. A hosszú élettartamú képalkotó egységek hosszú és karbantartás-mentes üzemeltetést ígérnek, a cég ECOSYS-filozófiájával összhangban. Ez a technológia kiemelkedően alacsony oldalankénti nyomtatási/másolási költséget garantál, emellett nagymértékben környezetbarát.

Kompakt és erőteljes
A kis alapterületű, kompakt megjelenésű FS-1018MFP készülékeket átgondolt papírkezelési képességel látták el: alapkiépítésben is 300 oldal kapacitású A4-es papíradagolója van, amely 550 oldalra kiterjeszthető az opcionális PF-17 adagolótálca segítségével, csökkentve ezzel a papír utántöltések számát. A készülékhez hozzáépíthető DP-100 automatikus dokumentumadagoló a nagyobb volumenű másolási feladatokat hivatott megkönnyíteni. Az összes funkció hatékony ellátásához a készülék alapkiépítésben 96MB memóriával rendelkezik, amely akár 320 MB-ig bővíthető, lehetővé téve ezzel néhány további, fejlett dokumentumkezelési eljárást: scan-once-print-many (egyszeri beolvasás követő nagymennyiségű nyomtatás), és az electronic sorting, azaz a szoftveres dokumentum-leválogatás.

A színes képfeldolgozás előnyei
A Kyocera FS-1018MFP készülék alapkiépítésben is színes képbeolvasási lehetőséget kínál a felhasználóknak, felkínálva ezzel a színes dokumentumok vizuális előnyét a fekete-fehérekkel szemben, növelve az irodai munka hatékonyságát. A dolgozók több figyelmet fordítanak a színes dokumentumokra, és az információk is könnyebben megjegyezhetők. A színes megjelenés megkönnyíti és felgyorsítja a vállallaton belüli információáramlást, növelve a dokumentumok olvashatóságát.

A munkatársak színes bejegyzéseket tehetnek pl. egy előre kinyomtatott fekete-fehér táblázatba, egy tárgyalás során felhasznált dokumentum szélére stb… Ennek a kézírásos dokumentumnak a begépelelése és újranyomtatása sok időt vehet igénybe. A Kyocera FS-1018MFP készülék segítségével a dokuemtum eredeti formájában, megjegyzésekkel együtt beolvasható és tetszőleges példányszámban kinyomtatva azonnal szét is osztható a tárgyalófelek között. A fentihez hasonló, kézírást is tartalmazó színes dokumentumok a kiválóan felhasználhatók továbbszerkesztésre, legyen az akár szerződéstervezet, újságcikk, bármilyen táblázat vagy egyéb üzleti dokumentum. A munka így sokkal könnyedebb, a tökéletesség igénye nélkül tisztábbá és hatékonyabbá teszi a belső kommunikációt.

Erős csapatjátékos
A Kyocera FS-1018MFP sokkal több, mint egy egyszerű asztali eszköz. Teljesítménye és hatékonysága ideális eszközzé teszi a készüléket a felhasználók számára: a beépített Ethernet vezérlő segítségével a munkák a hálózaton is megoszthatók, ráadásul csak egyetlen IP címre van szükség a hálózati nyomtatás és a Scan-to-Email funkció egyidejű használatához. A Kyocera FS-1018MFP természetesen standard IEEE1284 parallel, valamint USB 2.0 porton keresztül is csatlakoztatható az asztali számítógépekhez. A készülék támogatja a PCL5e, PCL6, PostScript3 (KPDL3) szabvány emulációkat, valamint a direkt PDF nyomtatást.

A Kyocera FS-1018MFP multifunkciós készülék a HRP HUNGARY Kft. viszoneladói partnerhálózatán keresztül érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés