Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cisco Systems új router termékcsaládot jelentett be

Laptop

A Cisco Systems új router termékcsaládot jelentett be

A Cisco Systems új, integrált szolgáltatásokat kínáló routercsaládot mutatott be.

A vállalat a hálózati iparágban elsőként jelent meg a nagyfokú biztonságot és vonalsebességű adat-, hang- és videoátvitelt, illetve egyéb korszerű szolgáltatásokat kínáló útválasztókkal, amelyeket kis- és középvállalatok, nagyobb szervezetek fiókirodái számára, valamint a szolgáltató cégek menedzselt hálózati szolgáltatásaihoz kínálnak. Az új Cisco 1800, Cisco 2800 és Cisco 3800 sorozatú útválasztók elsőként kínálnak olyan integrált hangátviteli és hálózatbiztonsági funkciókat, amelyek segítségével a vállalatok hatékonyabb és nagyobb teherbírású, a jövő alkalmazási igényeinek is megfelelő IP-hálózatokat építhetnek ki.

Az új Cisco routerek integrált szolgáltatásai a Cisco ˝önmagát védő hálózatra˝ irányuló biztonsági stratégiájának részét képezik. A piacon ez a legkiterjedtebb hálózatbiztonsági megoldáscsomag, amely közvetlenül az útválasztókba beépítve működik, és így egységes platformot nyújt a hálózaton biztonságosan működtethető üzleti alkalmazások gyors bevezetéséhez.

Az integrált szolgáltatásokat kínáló Cisco routerek beépített hardveres titkosítást és gyorsítást kínálnak a virtuális magánhálózatokhoz. A Cisco Router and Security Device Manager (SDM) 2.0-s verziójával egyszerűen felügyelhetők, és a Cisco IOS szoftveres VPN-tűzfala fut rajtuk. Ugyanakkor – a világon elsőként – beépített behatolásmegelőzési funkciókkal is rendelkeznek, így minden eddiginél mélyrehatóbb védelmet nyújtanak. Kiegészítő modulokkal olyan további hálózati szolgáltatásokkal bővíthetők, mint a nagyobb teljesítményű VPN-gyorsítás, a továbbfejlesztett behatolásmegelőzés és az URL-szűrés, amelyek hozzájárulnak az eddigieknél jóval hibatűrőbb, ˝önvédelemre képes˝ hálózatok kialakításához.

Költséghatékony, funkciókban gazdag IP-kommunikációs megoldások
Az integrált biztonsági funkciók mellett a Cisco a legújabb hangátviteli szolgáltatásait is beépítette új útválasztóiba, a legnagyobb mértékű rugalmasságot biztosítva a telefonszolgáltatások kiépítéséhez és egyúttal több felhasználó kiszolgálására alkalmas hang- adat hálózatok megvalósításához.

A Cisco 2800 és 3800 sorozatú útválasztók a díjnyertes Cisco CallManager Express és Cisco Unity Express rendszerek legújabb verzióit tartalmazzák. Ezek a kisebb és közepes méretű telephelyeken lehetőséget nyújtanak a kisméretű, elavult alközpontok kiváltására a hangpostát és automatikus kezelői szolgáltatásokat is biztosító, átfogó IP-telefóniás megoldással. A nagy szervezetek központi Cisco CallManager rendszerükhöz illesztve a nagyobb üzembiztonságot kínáló Survivable Remote Site Telephony üzemmódban használhatják a Cisco integrált szolgáltatásokat kínáló új útválasztóit.

Emellett jelentősen nőtt a kezelhető fővonalak és mellékállomások száma, korszerűsödött a digitális jelfeldolgozás, és nőtt a platform egészének teljesítménye. Így mérettől függetlenül bármely felhasználó szervezetnek megéri telefonalrendszerét és adathálózatát ezen az egységes, integrált biztonságot kínáló platformon kiépíteni. A Cisco 2800 és 3800 sorozatú útválasztói olyan DSP-bővítőhelyeket tartalmaznak, amelyekkel megvalósítható a biztonságos hangátvitel, a hangátjáró, a konferenciahívások kezelése és a kódkonverzió. Mindezt kiegészítik a Cisco IOS szoftveres híváskezelő funkciói, valamint a hangpostarendszert és automatikus kezelői szolgáltatásokat kínáló opcionális AIM-modulok vagy hálózati modulok. A már bevált hangátviteli technológiák beépítésével nagysebességű modulhelyek szabadulnak fel a routerekben, amelyekkel a felhasználók további szolgáltatásokat, interfészeket és portbővítést valósíthatnak meg.

A kisvállalkozásoktól a nagy szolgáltatókig
A szervezetek mérettől függetlenül igénylik, hogy az adat-, hang- és hálózatbiztonsági szolgáltatások egyetlen konvergált rendszerben, az üzletmenetet támogató és felgyorsító hardveres megoldásokkal valósuljon meg. A Cisco SMB-Class programja a kis- és középvállalatokat, a Business Ready Branch program pedig a nagyobb vállalatok képviseleteit és fiókirodáit célozza a Cisco nagy teljesítményű, hibatűrő és a vállalat növekedésével rugalmasan bővíthető megoldásaival.

A Cisco egységes útválasztóplatformjával a kommunikációs szolgáltatók is gyorsan és olcsón kiépíthetik ügyfeleik számára az általuk igényelt biztonságos, menedzselt és konvergált adat- és hangátviteli megoldásokat.

Az integrált szolgáltatásokat kínáló routerek a viszonteladók számára is értékes lehetőségeket biztosítanak
A Cisco különböző programokkal segíti értékesítési partnereit abban, hogy ügyfeleiknek költséghatékony módon nyújthassák az integrált adat-, hangátviteli és hálózatbiztonsági megoldásokat, valamint a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot. Ezek a világszínvonalú partnerprogramok komoly műszaki és értékesítési tapasztalatokkal, valamint kiterjedt háttéranyagokkal készítik fel a partnereket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés