Connect with us

technokrata

Az Albacomp megnyitotta Digital Home bemutatótermét és szaküzletét

Laptop

Az Albacomp megnyitotta Digital Home bemutatótermét és szaküzletét

Az Albacomp Rt. a Lurdy-Házban nyitotta meg első Digital Home szaküzletét.

A bemutatóteremként is funkcionáló szaküzletben az Albacomp által összeszerelt és forgalmazott összes informatikai, hifi, telekom és digitális fotóberendezés megvásárolható. A Digital Home bemutatóterem és szaküzlet az első állomása az Albacomp új kiskereskedelmi stratégiájának, melynek központi gondolata: a szakértő kereskedelem.

˝Az Albacomp célpiaca elsősorban az állami és a nagyvállalati szektor, ennek ellenére a cég 2004-es árbevételében várhatóan milliárdos nagyságrendet tesz ki az ún. soho piacról származó közvetlen kiskereskedelmi forgalom˝ – mondta el a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. ˝A világon mindenhol megfigyelhető trend, hogy a gyártók és a végfelhasználók között csökkent a szintek száma. Ezzel összhangban mi is jobban koncentrálunk a kiskereskedelemre, és azt tervezzük, hogy 2 éven belül 10 %-ra növeljük a kiskereskedelmi üzletág részesedését az Albacomp teljes árbevételéből˝ – tette hozzá Deme Csaba.

˝A kiskereskedelmi tevékenységünkben új korszak kezdődik a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitásával˝ – mondta el Bölcsföldi László, az Albacomp kiskereskedelem és disztribúció üzletág igazgatója. ˝Jelenlegi kiskereskedelmi egységeink valójában teljeskörű területi kirendeltségként működnek, gyakran szerviztevékenységet is ellátnak, és vállalati ügyfeleket is kiszolgálnak. A most megnyitott Digital Home szaküzletünk az első olyan egységünk, amelyben kifejezetten az otthoni és kisvállalati felhasználók igényeit elégítjük ki. Ha a Lurdy-Házban most nyílt üzletünk beváltja a hozzáfűzött reményeket, természetesen tovább bővítjük szaküzlet-hálózatunkat˝ – tette hozzá Bölcsföldi László.

A Digital Home nem csupán egy szaküzlet-hálózatot, hanem egy új kiskereskedelmi koncepciót jelöl. Albacomp arra törekszik, hogy közvetlen kapcsolatot építsen ki az otthoni és kisvállalati végfelhasználókkal, és ezáltal közvetlen visszacsatolást kaphasson termékeiről. Minden Albacomp által összeszerelt és forgalmazott újdonság rögtön a Digital Home üzletek polcaira kerül, így rögtön visszacsatolás érkezhet a végfelhasználóktól.

A Digital Home koncepció magában foglalja az Albacomp azon törekvését is, hogy még inkább egybefonódjon a számítástechnika és az elektronikus szórakoztatás. ˝Célunk, hogy az elektronikus szórakoztatás megjelenhessen minden magyar háztartásban. Mi ehhez minden lehetőséget megadunk azzal, hogy saját és partnereink csúcstechnológiai termékeit rögtön elérhetővé tesszük boltjainkban˝ – világította meg az Albacomp új kiskereskedelmi koncepcióját Bölcsföldi László.

Az Albacomp által összeszerelt és forgalmazott összes termék elérhető a Digital Home szaküzletben és bemutatóteremben. Így számítástechnikai termékek közül az Albacomp notebookok és PC-k, az LCD PC-k teljes választéka, LG monitorok, saját importból származó LCD monitorok, HP nyomtatók és szkennerek, hangszórók, egerek, billentyűzetek, PDA-k, MP3 lejátszók, Kingston memóriakártyák és USB kulcsok, kiegészítők, CD és DVD adathordozók, szoftverek és a legfontosabb alkatrészek. Hifi-ből Yamaha és Quadral készülékek, Panasonic termékek, telekommunikációs eszközökből Sanyo diktafonok és Premier telefonok, míg digitális fotóberendezések közül a Panasonic és a HP termékei vásárolhatók meg a Digital Home-ban.

˝Az első üzlet a kiskereskedelmi koncepciónk zászlóshajója és egyúttal az Albacomp által forgalmazott termékek bemutatóterme. Ez egy olyan hely, ahol azokat a termékeket kínáljuk, amelyekhez mi értünk a legjobban, és egy olyan hely, ahol a vevő biztos lehet abban, hogy szakszerű kiszolgálásban lesz része˝ – foglalta össze gondolatait az új kiskereskedelmi egységről Bölcsföldi László.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu