Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM Magyarországi Kft. új vezérigazgatója: Paál Péter

Laptop

Az IBM Magyarországi Kft. új vezérigazgatója: Paál Péter

Az új vezető még szorosabbá kívánja fűzni a vállalat kapcsolatait az informatikai szervezetekkel, az egyetemekkel, főiskolákkal és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az IBM erős, hangsúlyos szereplője legyen a hazai üzleti és társadalmi életnek.

Paál Péter (40) vette át az IBM Magyarországi Kft. vezérigazgatói posztját 2004 augusztus 3-tól. Paál Dietrich Rössnert követi a tisztségben, aki három éves megbízatásának lejártával az IBM bécsi regionális központjában folytatja pályafutását.

Paál Péter tíz éve az IBM munkatársa, számos vezetői munkakört töltött be a cégnél (Manager of Public Sector, IBM CEMA; Country Operations Manager, IBM Hungary; Sectors Sales Manager IBM Hungary; Business Computing Utility manager, IBM Global Services, IBM Hungary). A villamosmérnök végzettségű szakember 2001 óta a cég bécsi irodájában dolgozott. Egyetemi és doktori végzettségét a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, üzleti tanulmányit az Open University Business Schoolon folytatta.

Paál Péter terveivel kapcsolatban elmondta: „Elsődleges célom ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálása informatikai eszközökkel, teljes körű megoldásokkal és tanácsadással. Ma a cégeknek úgy kell megváltoztatniuk működésüket, hogy megfeleljenek a piaci körülmények felgyorsult változásának, például a versenytársak váratlan lépéseinek, a kereslet hektikus ingadozásainak, vagy az árfolyammozgásoknak. Ehhez biztosítjuk itthon is az IBM világszínvonalú informatikai-üzleti megoldásait, melyek a változásokra azonnal reagáló, rugalmas és költséghatékony On Demand üzleti modellt támogatják.

Az IBM óriási tudásbázissal rendelkezik: nemcsak hardvereket és szoftvereket fejlesztünk, hanem technikai, természettudományos kutatásokat is folytatunk, s számomra fontos küldetés e háttér hasznosítása a magyar társadalom javára. A cég ezer szállal kötődik az országhoz: 1936 óta megszakítás nélkül vagyunk jelen itthon, komoly gyártó és szolgáltatási kapacitással rendelkezünk, és tevékenységünk döntő részét helyi partnereken keresztül folytatjuk, így több ezer embert látunk el munkával. Hazai vezetőként még szorosabbá kívánom fűzni kapcsolatainkat az informatikai szervezetekkel, az egyetemekkel, főiskolákkal és kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy az IBM erős, hangsúlyos szereplője legyen a hazai üzleti és társadalmi életnek.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés