Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: 2004 a digitális színes nyomtatás tömeges elterjedésének az éve

Laptop

HP: 2004 a digitális színes nyomtatás tömeges elterjedésének az éve

Színes dokumentumok a mindennapokban is!

Az irodai és otthoni ügyfelek sokrétű igényeinek maradéktalan kielégítése érdekében a HP tovább bővíti egyedülállóan kiterjedt színes képalkotási és nyomtatási portfolióját.

Új vagy a közelmúltban bevezetett termékek:

  • HP Color LaserJet 2550 – Megfizethető árú, csúcsminőségű színes lézernyomtató család hálózati képességekkel, bővíthető memóriával és papírkapacitással otthoni és irodai használatra. Ára: nettó 99.900 forinttól.
  • HP Color LaserJet 4650 család KKV-piacra szánt, 22 oldal/perc sebességű in-line nyomtató azonnal aktiválódó beégetőművel (Instant-on Technology) a professzionális színes dokumentumok gyors és egyszerű készítéséhez. Ára: nettó 399.900 forinttól.
  • HP Scanjet 5590 – Sokoldalú, digitális síkágyas lapolvasó 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval, és a KKV-k irodáiban oly gyakran igényelt kétoldalas nyomtatás képességével. Ára nettó 94.990 forint.
  • HP Officejet 4255 – Otthoni felhasználókra szabott árfekvésű, kompakt, többfunkciós eszköz nyomtatási, faxolási, lapolvasási és másolási képességekkel. Ára bruttó 59.990 forint
  • HP PSC 1315 all-in-one – Gyorsan és könnyen telepíthető, roppant kedvező árú, fotóminőségben dolgozó nyomtató, másológép és lapolvasó. Ára bruttó 54.990 forint
  • HP Photosmart R707 – Az első HP Real Life technológiákat felvonultató digitális fényképezőgép. Műszaki fejlesztései (például beépített vörösszem-eltávolítási jellemző) megkönnyítik a jó minőségű képek készítését. Ára bruttó: 99.990 forint
  • Különleges HP lézerpapírok – A kimondottan HP Color LaserJet nyomtatási rendszerekhez kifejlesztett új papírok támogatják a profi benyomást keltő grafikus és marketinganyagok (például csúcsminőségű fotók és grafikák, színes képeket tartalmazó dokumentumok) megbízható és gazdaságos, házon belüli elkészítését.
  • Matt képeslap-papír és címke – Az új nyomtatási anyagok felhasználói egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron nyomtathatják ki promóciós és marketing-szóróanyagaikat, személyes üdvözleteiket, meghívóikat, vagy borítékcímkéiket.

A HP legfrissebb innovációi a színes technológiában – A HP CMYK Plus és zárt láncú színkalibrációs (Closed-Loop Color Calibration) technológiáival a grafikus szakemberek még nagyobb pontosságot érhetnek el a professzionális színes dokumentumok nyomtatása során. A HP a fekete pontok ellensúlyozását (black point compensation) is támogatja: technológiája automatikusan korrigálja a képfájlok és a nyomtató színkezelése közötti fekete színárnyalatbeli különbségeket a színek teltebb, pontosabb visszaadása, valamint a részletgazdagabb megjelenítés érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés