Connect with us

Hirdetés

technokrata

Borland JBuilder X – az Altova XMLSPY fejlesztőeszköz különleges kiadásával

Laptop

Borland JBuilder X – az Altova XMLSPY fejlesztőeszköz különleges kiadásával

A Borland JBuilder X Enterprise tartalmazza az Altova XMLSPY 2004 különleges ˝Borland kiadását˝. Mindkét cég felismerte, hogy az XML technológiák fontos szerepet játszanak a vállalati szoftverfejlesztésben, és hogy a fejlesztési megoldások XML tesztelő és hibakereső eszközökkel történő bővítésével kiszűrhetők a program előre nem látható magatartásformái, és lerövidíthető a szoftverfejlesztés.

˝A Borland elkötelezett a Java fejlesztés alkalmazás-életcikluson keresztülívelő leegyszerűsítése iránt, és hogy a vállalati fejlesztőcsapatok számára olyan megoldást biztosítson, amelyre szükségük van a jobb minőségű szoftver rövidebb idő alatt történő elkészítéséhez.˝ – mondta George Paolini, a Borland alelnöke és a Java megoldások igazgatója.

A nagy számú XML műszaki szabványból és azok különféle felhasználásából kifolyólag fontos, hogy a vállalati fejlesztőcsapatok megkapják azokat az eszközöket, amelyekre az XML dokumentumok szinkronizálásához szükségük van, ily módon megnövelve a csapatok hatékonyságát. Azáltal, hogy a JBuilder X-hez az Altova XMLSPY különleges kiadását is mellékeli, a Borland a fejlesztők számára azokat az eszközöket biztosítja, amelyek az XML, XML Schema, XSL/XSLT, SOAP, WSDL és webes szolgáltatásokkal dolgozó vállalati alkalmazások tervezéséhez, szerkesztéséhez és hibakereséséhez szükségesek.

˝Az Altova úgy hiszi, hogy az internetes szoftverek következő generációja fel fogja ölelni a webes szolgáltatásokat, ˝smart agent˝-eket, asztali gépeket és szervereket, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a hálózatban. A megoldás középpontjában pedig XML alapú technológiák vannak.˝ – mondta Alexander Falk, az Altova elnök-vezérigazgatója – ˝A Borland JBuilder régóta vezető szerepet tölt be az integrált Java fejlesztői környezetek (Integrated Development Environment, IDE) területén, és a JBuilder X célja, hogy hatékony webes alkalmazásokat és Java kompatibilis webes szolgáltatásokat megvalósító fejlesztőeszközökkel fejlessze tovább a fejlesztők hatékonyságát.˝

A Borland JBuilder X Enterprise tartalmazza az Altova XMLSPY 2004 Borland Editiont. Az Altova XMLSPY 2004 különleges kiadása eredetileg az Altova XMLSPY 2004 Enterprise Edition 30 napos kiértékelési változatát működteti. A 30 napos kiértékelési idő lejártával a fejlesztőknek 30 (USA) dolláros kedvezménnyel nyílik lehetősége az XMLSPY 2004 Enterprise Edition vagy az Altova XMLSPY 2004 Professional Edition megvásárlására. Máskülönben a licenc önműködően az Altova XMLSPY 2004 Home Edition örök licencévé alakul át.

Megjelenés

A Borland a JBuilder X három kiadását szállítja. A Borland JBuilder X Enterprise elsősorban a J2EE és webes szolgáltatások fejlesztést célozza meg; a Borland JBuilder X Developer a webes alkalmazások fejlesztését és a kódközpontú fejlesztést; és kapható még a Borland JBuilder X Foundation. Az Altova XMLSPY különleges kiadása már elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés