Connect with us

Hirdetés

technokrata

TELE2 pünkösdi kedvezmény: 18 forintos percdíjért a környező országokba

Laptop

TELE2 pünkösdi kedvezmény: 18 forintos percdíjért a környező országokba

Pünkösd hétvégén, május 29. és 31. között, a környező országokba és Németországba belföldi tarifával, bruttó 18 forintos percdíjért telefonálhatunk a TELE2-vel.

A TELE2 ügyfelei ezen a hétvégén a szomszédos országokban és Németországban élő rokonaikat, barátaikat belföldi tarifával, mindössze bruttó 18 forintos percdíjért hívhatják. Ez, az országonként változó, de egyébként 35-80 forint közötti percdíjakhoz képest akár 48-77%-os kedvezményt jelent.

Az akcióban résztvevő országok: Ausztria, Németország, Románia, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Montenegró valamint Ukrajna.

A TELE2 szolgáltatása a Matáv területen érhető el a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára. Nekik mindössze a 1202-es telefonszámot kell hívni, és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 szolgáltatásába.

A TELE2 használói számára nincs havi előfizetési díj, nincs hűségidőszak, nincs havi minimum forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választja nap mint nap közel 24 millió telefonáló a TELE2-t Európa 24 országában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés