Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbfejlesztett C5000-es színes nyomtatók az Okitól

Laptop

Továbbfejlesztett C5000-es színes nyomtatók az Okitól

Az üzleti célú nyomtatott anyagok szakértőjeként ismert Oki Europe a méltán népszerűvé vált C5000-es sorozat bővítése során új, még az elődeiknél is gyorsabb modelleket mutat be.

A C5200-as és C5400-as modellek azzal a céllal lépnek a C5100-as és C5300-as nyomtatók helyébe, hogy a munkacsoportos felhasználók az eddigieknél még egyszerűbben és magabiztosabban készíthessenek kiváló minőségű színes nyomatokat.


A sikeres és bevált C5000-es sorozatra építve az új modellek számos változtatást és továbbfejlesztett szolgáltatást hoznak magukkal:
– 25 %-kal gyorsabbak elődeiknél a színes nyomtatás esetében: az A4 méretű színes nyomtatás sebessége 12 lap/percről 16 lap/percre nő;
– 20 %-kal gyorsabb a monokróm nyomtatás: az A4 méretű fekete-fehér nyomtatás sebessége 20 lap/percről 24 lap/percre nő;
– Az ˝Ask Oki˝ funkció a végfelhasználóknak nyújt segítséget. A vezérlő ˝Ask Oki˝ tabulátorával közvetlen kapcsolat létesíthető az Oki felhasználókat támogató weboldalával. Az internetes oldalakon a segítségnyújtáson kívül olyan hasznos információkat és ötleteket is találhatunk, amelyek hozzásegítenek a nyomtató összes képességének megismeréséhez és kiaknázásához;
– Alacsonyabb zajszint mind az üresjárat esetében, mind pedig a készenléti állapotban;
– Standard és nagyteljesítményű festékkazetták is kaphatóak az új modellekhez;
– Alacsonyabb üzembentartási költségek jellemzőek.

A C5000-es sorozat tagjai képviselik a legkisebb és leggyorsabb, kedvező árú digitális nyomtatókat a vállalkozások számára. Ezek a modellek ideális megoldást jelentenek mindazon vállalkozások számára, amelyek kiváló minőségű színes anyagokkal is támogatni szeretnék az üzleti tevékenységüket, de eddig kénytelenek voltak kompromisszumokat kötni a sebesség, minőség vagy a költségek vonatkozásában.

C5200
A C5200 ideális választás a kis- és középvállalati vagy a mikrovállalkozásoknál gyakori otthoni irodák és a kis létszámú munkacsoportok igényeinek kielégítésére. A C5200 nem csupán egy még szebb színes nyomatokat készítő készüléket jelent, hanem egy olyan sokoldalú printert, amely táblázatok, szkennelt anyagok, PDF fájlok és egyéb számítógépen előállított anyagok pontos és tiszta kinyomtatását is garantálni tudja. E modell költséghatékonysága, gyorsasága és egyszerű használata tökéletes megoldást jelent a legkülönbözőbb területeken dolgozók, például ügynökök vagy pénzügyi tanácsadók, illetve minden olyan iparágban dolgozók számára, akiknél elengedhetetlenek a tiszta, nagy meggyőzőerejű színes nyomtatott anyagok.

C5400
A C5400 modell kimondottan az olyan közvetlen szolgáltatással foglalkozó munkacsoportok számára lett kifejlesztve, mint például a hotel recepciók, utazási irodák vagy a fittness és sport klubok. Az Oki kettő-az-egyben technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók alacsony lapköltség mellett oldják nyomtassanak fekete-fehérben, ugyanakkor viszont olyan tetszetős kivitelű színes anyagokat is készíthessenek saját maguk, amelyeket eddig kénytelenek voltak magasabb áron, máshol elkészíttetni.

Berényi Róbert, az Oki Systems (Magyarország) Kft. kereskedelmi igazgatója szerint: ˝Az új C5000 sorozatban testet ölt az Oki elhivatottsága, hogy a kis- és közepes méretű vállalkozásokat egyre tökéletesebb színes nyomtatókkal lássa el˝.

Az új C5000-es sorozat ez év májusának első hetétől lesz kapható az Oki hivatalos viszonteladóinál.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés