Connect with us
Hirdetés

technokrata

Oki Chromability – színes nyomatok egyénileg, könnyedén

Laptop

Oki Chromability – színes nyomatok egyénileg, könnyedén

Az üzleti nyomtatott kommunikáció szakértőjeként ismert Oki a mai napon bemutatja koncepcióját, a Chromability-t, vagyis azt, hogy miként lehet egyszerű professzionális színes nyomatokat készíteni.

A Chromability kifejezés szó szerinti fordításban a ˝színekben rejlő potenciál˝-t jelenti, azaz minden Oki nyomtató használó bármikor kivételes könnyedséggel készíthet kiváló minőségű nyomatokat.

Az Oki eddig is élen járt a gyors és kiváló ár-érték tulajdonsággal rendelkező, üzleti célú színes nyomtatók gyártásában, most azonban olyan eszközt ad a felhasználók kezébe, amellyel az Oki nyomtatók eddig képességeit maximálisan ki tudják használni. Az Oki célja az, hogy bármely méretű és felépítésű üzleti vállalkozás vagy szervezet házon belül, önállóan el tudja készíteni színes anyagait, méghozzá kiváló minőségben és megjelenésben. Az Oki meggyőződése szerint – szaktudásra vagy gyakorlatra való tekintet nélkül – minden egyes felhasználó számára lehetővé kell tenni, hogy gyorsan és zökkenőmentesen a lehető legjobb eredményt hozza ki a nyomtatókból és így professzionális minőségű színes nyomtatott anyagokat készíthessen.

Az Oki díjnyertes kettő-az-egyben elven működő színes és monokróm nyomtatói mellett a Chromability az alábbi módon segít a felhasználónak a lenyűgöző minőségű és hatásosan kidolgozott színes nyomatok készítésekor:

– Az Oki Template Manager egyszerűen használható, jól paraméterezhető szoftver, amelyben számos előre gyártott sablonjával segíti akár a saját ötletek megvalósítását is. Kulcsfontosságú az Oki nyomtatók képességeinek kiaknázásában, így egyszerűen nélkülözhetetlen. Az Oki Template Manager minden új Oki termék dobozában megtalálható, frissítései az internetről ingyenesen letölthetőek;
– Az Oki banner médiával lehetséges akár 1,2 méter hosszú szalagcímek, figyelemfelkeltő poszterek és egyéb nagyméretű anyagok készítése;
– Oki névjegykártya médiával tökéletes névjegykártyákat lehet percek alatt, bármikor, akár 10-20 darabos sorozatban is készíteni;
– A CD címke médiával kiváló minőségű CD borítók, címkék és hatásos belső mellékletek készíthetőek gond nélkül;
– Egyetlen kattintással az ˝Ask Oki˝ fülre a nyomtató meghajtó lapján minden hasznos információ megtekinthető online kapcsolatban. Így másodperceken belül megismerhetőek az Oki nyomtatók képességei.

Berényi Róbert, az Oki Systems (Magyarország) Kft. kereskedelmi igazgatója szerint: ˝A Chromability egy koncepció, amely az Oki igazi értékeit egyedülálló módon képes optimalizálni. Mi nem elégszünk meg azzal, hogy hatékony, megbízható és gazdaságos nyomtatókkal lássuk el vásárlóinkat. Azt szeretnénk, hogy mindenki számára nyitva álljon a lehetőség, hogy a legtöbbet hozhassa ki a gépekből, legyen szó akár feltűnő szalagcímről vagy profi kidolgozású névjegykártyáról. Az Oki nyomtatóival és az egyszerűen elérhető internetes segédlettel egyik sem okozhat gondot˝.

Tovább
Hirdetés
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés