Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG Electronics DVD lejátszói a legjobbak Európában

Laptop

Az LG Electronics DVD lejátszói a legjobbak Európában

A holland és belga Fogyasztóvédelmi Szövetség felmérése szerint LG Electronics LG4810S típusjelű DVD felvevője bizonyult a legjobbnak Európában.

Az LGE DVD felvevője kitűnő osztályzatokat kapott minden kategóriában, elnyerve ezzel a Legjobb Vétel Díját (Best Buy Award). Az LG Electronics idén másodszorra érdemelte ki az elismerést. A felmérés eredményeit a Fogyasztók Magazinjának 3. számában közlik.

Az LGE készüléke a legmagasabb pontszámokat érte el az image, hangzás és fogyasztás kategóriákban, és szintén kiváló minősítést kapott a minőség, design és vásárlói elégedettség kategóriákban, megelőzve ezzel más gyártók termékeit.

A nyertes DVD felvevő DVD-R/RW rendszerű, és képes CD-Audio, CD-R/RW, VCD formátumok lejátszására is. Kezelése egyszerű és sok más előnyös tulajdonsága mellett különböző A/V berendezésekkel is kompatibilis.

Ki Wan Kim, az LGE Audio/Video marketingcsapatának elnökhelyettese elmondta: ˝Az LG Electronics másodszorra nyeri el ezt a rangos díjat, újra megerősítve ezzel a kiváló minőségű LG DVD termékek piaci pozícióját és az LG márkanév európai jó hírét. A világ elsőszámú DVD lejátszójának gyártójaként az LGE készen áll arra, hogy aktív reklámkampányt folytasson a DVD piac 25 %-ának megszerzéséért˝.

A Consumentengind és a Test Anktoop népszerű elektronikai termékekkel foglalkozó fogyasztóvédelmi magazinokat a belga és holland Fogyasztóvédelmi Szövetség adja ki. A magazinok 700.000, illetve 300.000 példányban jelennek meg, mindkettő hirdetésektől ˝mentes˝, így elfogulatlan áttekintést tudnak nyújtani különböző gyártók termékeiről, így a fogyasztók bizalmát is élvezik. A két folyóirat igen nagy befolyással van mind a fogyasztók, mind a kereskedők piaci döntéseire.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés