Connect with us

Hirdetés

technokrata

Axelero Adatpark – jó kezekben a szerver

Laptop

Axelero Adatpark – jó kezekben a szerver

[x]

Egy webszerver csak akkor működik megfelelően, ha közel „korlátlan” sávszélességgel csatlakozik a világhálóhoz. Ennek biztosítására a legjobb megoldás egy olyan adatpark, ahol akár többszörösen biztosított sávszélesség áll rendelkezésre. Az ilyen környezet megvalósítására gyakran nem alkalmas a vállalat telephelye, hiszen a megfelelő sávszélesség mellett alapvető fontosságú, hogy a szerverek biztonságos környezetben, a többszörösen biztosított áramellátás és a megfelelő szakemberek alkalmazása mellett kapjanak helyet.
Az Axelero Adatparkja optimális szerverkörnyezetet, megfelelő megoldást kínál szerverei elhelyezésére és üzemeltetésére. Az Axelero Adatpark Magyarország egyik legnagyobb szerverterme. A szerverek kapcsolódása az internethez több úton biztosított, belföldi forgalom irányában a Budapest Internet Exchange (BIX) felé 1 Gbps, a Matáv hálózata felé 2 Gbps a hozzáférés sebessége. Nemzetközi irányokba pedig Magyarország legnagyobb sávszélességét tudja biztosítani. A nagy sávszélesség biztos garanciát jelent arra, hogy az Adatparkban lévő szerverek mindig elérhetők az internetezők részére.
A szervert üzemeltető vállalkozások (például a szoftverfejlesztő vállalatok, rendszerüzemeltetők, portálok) közül egyre többen ismerik fel annak jelentőségét, hogy az üzemeltetés erőforrást von el a munkatársaktól, és költséghatékonyabb módszer, ha a szerverüket egy jól felszerelt szerverhosztingközpontba helyezik el. Az Axelero Internet többéves üzemeltetési tapasztalatával kíván ügyfelei szolgálatára állni. A legnagyobb forgalmú oldalak az Axelero Adatparkjában találhatók: többek között az [origo], a Matáv, a [freemail], a Kirowski Rt. és a K&H Bank is az Axelero Adatparkot választották. Mielőtt az üzemeltetési szerződés létrejön, minden esetben egyedi konzultációt kezdeményezünk, hogy az elvárások és lehetőségek szerint a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Az Axelero Adatpark munkatársai teljes körű üzemeltetési szolgáltatást nyújtanak: a hét minden napján 24 órás beosztásban felügyelik és üzemeltetik a rájuk bízott szervereket.
Az üzemeltetés során előforduló eseményeket naplózzák, és folyamatos kapcsolatban vannak az ügyfelekkel.
A szolgáltatás kialakítása számos opció révén rugalmas, testreszabható, és kifejezetten támogatja a bővítéskor felmerülő legkülönbözőbb igényeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés