Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezérigazgató a Pannon GSM-nél

Laptop

Új vezérigazgató a Pannon GSM-nél

Ove Fredheim veszi át a Pannon GSM mobil távközlési társaság vezérigazgatói posztját 2004. április 1-étől.

Ove Fredheim (42 éves) 12 éves tapasztalattal rendelkezik a Pannon GSM tulajdonosánál, a Telenornál, s több évet töltött a Telenorhoz kapcsolódó nemzetközi társaságoknál. Fredheim úr a Pannon GSM értékesítési és marketing területért felelős vezérigazgató-helyettesi pozíciójából veszi át a vezérigazgatói szerepet. Ove Fredheim 1999 és 2001 között az ukrán mobil távközlési társaság, a Kyivstar alelnöke és marketingigazgatója volt. A Telenor Mobile Holding első alelnökeként tevékenykedett 2003-ig, amikor alelnökként és marketing-igazgatóként visszatért a Kyivstarhoz. Ove Fredheim 19 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és a marketing terén, illetve a termékfejlesztés és a stratégiai menedzsment területén.

„Folytatom a Klaus Rasmussen által megkezdett munkát annak érdekében, hogy magas színvonalú mobil szolgáltatásokat nyújtsunk a magyar lakossági és üzleti ügyfeleknek. A Pannon GSM rendkívül kompetitív piacon működik, nagy várakozással tekintek a társaság előtt álló kihívásokra.” – mondta a Pannon GSM új vezérigazgatója, Ove Fredheim.

Klaus Holgaard Rasmussen (49 éves) 2002. szeptembere óta töltötte be a Pannon GSM vezérigazgatói posztját. Rasmussen elmondta, hogy örömmel vállalta az egyik vezető magyar vállalat vezérigazgatói posztjának kihívásait. Úgy döntött azonban, hogy elfogadja a dán IC Companys A/S nemzetközi divatcég vezérigazgatói posztjára vonatkozó ajánlatot. Az IC Companys A/S egyebek mellett olyan márkákkal rendelkezik, mint az InWear, a Jackpot, a Matinique, a Cottonfield, a Tiger és a Peak Performance, éves árbevétele 2,7 milliárd dán korona, alkalmazottainak száma 2000 (2003-as adatok). Május 1-étől foglalja el új pozícióját és örömmel várja, hogy a külföldön töltött számos év után családjával visszaköltözzön Dániába.

„Sajnáljuk, hogy Klaus Rasmussen elhagy bennünket, ugyanakkor megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük erőfeszítéseit és hozzájárulását a Pannon GSM sikereihez a társaság számára nagy kihívásokkal teli és kompetitív időszakban” – mondta Arve Johansen, a Telenor Mobile vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés