Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP LaserJet 3015 all-in-one: gazdaságos és kompakt irodai megoldás

Laptop

HP LaserJet 3015 all-in-one: gazdaságos és kompakt irodai megoldás

A gazdaságosan üzemeltethető HP LaserJet 3015 kedvező árú, kompakt és felhasználóbarát többfunkciós megoldás, amely megbízhatóan képes elvégezni az irodai környezetekre jellemző lézernyomtatási, másolási, faxolási és színes képolvasási feladatokat.

Alacsony költségszintje és helytakarékos kialakítása folytán tökéletesen kielégíti a kis- és mikrovállalkozások, az otthoni irodák és a távmunkások elvárásait.

A HP LaserJet 3015 all-in-one minimális karbantartásigénye nem megy a teljesítmény rovására. Az eszköz tizennégy, 1.200 dpi tényleges kimeneti felbontású oldalt bocsát ki percenként. A HP azonnal aktiválódó beégetőműve (Instant-on technológia) gyakorlatilag teljesen kiiktatja a rendszer működéséből a bemelegedési időt, és lehetővé teszi az első oldal 10 másodpercen belüli elkészítését. A konfigurálás feladatát a hatékony HP Toolbox szoftver egyszerűsíti. A HP LaserJet 3015 all-in-one több kényelmes, fejlett kommunikációs funkcióval is rendelkezik (pl. közvetlen e-mailbe és archívumba olvasás egyetlen gombnyomással).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés