Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ATEN bemutatta következő generációs Master View USB KVMP Switch-eit

Laptop

Az ATEN bemutatta következő generációs Master View USB KVMP Switch-eit

Új és példa nélküli együttműködést nyújtva a hardver perifériák számára, az ATEN International a kapcsolati piac vezető vállalata 2004 januárjában Európa szerte kibocsátja új generációs USB KVMP switch-eit.

A többfajta felhasználói felületet használók nagy hasznát veszik majd ennek a technológiának, amely biztosítja az egyedülálló kompatibilitást PC, MAC, SUN és Linux platformokkal.

Az ATEN International első valóban együttműködőképes USB KVMP switch-e, lehetővé tészi a felhasználók számára az USB és a KVM (billentyűzet, monitor és egér), valamint két vagy összesen négy számítógép közötti aszinkronos kapcsolást. A legfőbb előny az, hogy a felhasználó úgy tud váltani PC1-ről PC2-re, hogy ezalatt a PC1 az USB-s eszközöket úgy érzékeli, mintha még mindig hozzá csatlakoznának. Az USB-s eszközök könnyen kapcsolhatók az előlapon található gomb megnyomásával. Erősítve a szabványos KVM konzolt, a Master View USB KVMP Switch CS-1732 és CS-1734 az első KVM switch amely, közvetlenül vezérli az integrált USB HUB segítségével a perifériákat úgymint szkennereket, kamerákat, nyomtatókat, mikrofonokat. Ez a kompakt eszköz létezik 2 és 4 portos kivitelben is és képes a hangszórókat is megosztani, a csatlakoztatott rendszerek között.

A Master View kétcsatlakozós megoldást kínál, vagyis a PS/2 vagy USB portos billentyűzettel és egérrel rendelkező a számítógépeket is támogatja. A frimware frissíthető.

˝A Master View USB KVMP switch-el az európai high-end felhasználókat céloztuk meg, akik különböző számítógépeiket különböző célokra használják és szükségük van a megfelelő és együttműködőképes USB KVM kapcsolásra otthon és az irodában. Ez a megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára egy rendezett munkakörnyezet kialakítását és a periféria költségein történő megtakarítást. Az ATEN továbbra is tartja vezető szerepét, és kifejlesztett egy egyedülálló ASIC[SZ1] designt, egy számos funkcióval rendelkező integrált chipet, ami megakadályozza a versenytársakat, hogy lemásolják a termékeinket. Az ASIC-nak köszönhetően képesek vagyunk nagyobb és állandó teljesítmény nyújtani, a volument minimalizálni és a költségeket csökkenteni˝ – mondta Jackie Chang az ATEN International eladás tervezési osztály társvezetője.

A Master View üzembe helyezése rendkívül egyszerű, csak a kábeleket kell csatlakozatni. Az egységet sokféle kábellel fogjuk árusítani (5 kábel a Master View CS-1734-hez) amely valószínűsíti, hogy nem kell további kábeleket a vásárolni. A termékek Magyarországon 2004 januárjától lesznek beszerezhetők, a Master View CS-1732 100 Euró a Master View CS-1734 pedig 157 euró körüli áron (ajánlott kiskereskedelmi ára). A termékek értékesítése Magyarországon az Alpahsonic Kft-n (3612312040) keresztül történik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés