Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

Laptop

Új, nagysebességű dokumentum-beolvasók a Canontól

November közepétől a magyarországi piacon is megvásárolható a Canon DR lapolvasó-családjának (Document Reader) két új modellje.

Az üzleti alkalmazások széles körében felhasználható nagyteljesítményű DR-6080-as és a DR-9080C-as készülékek a megnövelt beolvasási sebességnek köszönhetően a kategória legjobb ár/teljesítmény mutatójával büszkélkedhetnek, élettartamuk pedig 6 millió oldal beolvasása vagy 5 év.

A korábbiaknál jóval hatékonyabb dokumentum-kezelést és archiválást megvalósító két új eszköz előnye a gyors és kiváló minőségű letapogatás mellett az A3 formátumú dokumentumok kezelése – a DR-9080C azonban mindezt 24-bit színmélységű beolvasással tetézi. Ezek a tulajdonságok elsősorban a műszaki tervezéssel, várostervezéssel foglalkozó szervezetek, kormányzati intézmények és pénzügyi szervezetek számára biztosítják az ideális választás lehetőségét.
A DR-9080C beolvasási sebessége fekete-fehér és szürkeárnyalatos üzemmódban 90 lap/perc (180 kép/perc), színes üzemmódban pedig 50 lap/perc – míg a DR-6080 fekete-fehér és szürkeárnyalatos üzemmódban (A4-es álló formátum és 200 dpi esetén) percenként 60 lap (120 kép) beolvasására képes. Mindkét készülék 600×600 dpi-s, a gyakorlatban minden elvárásnak megfelelő képfelbontást nyújt, és a ˝Moiré-effektus˝ csökkentésére szolgáló ˝kiegyenlítő˝ funkció mellett korszerű szövegkiemelést is kínál. A Canon közismerten megbízható lapadagoló technológiája pedig a lehető leghosszabb hasznos működési időt biztosítja.

A MultiStream technológia lehetővé teszi, hogy a lapolvasók egyetlen letapogatást követően többféle kombinációban több képet állítsanak elő. Egy példa a lehetséges kombinációkra: színes képet menthetünk archiválás, illetve fekete-fehér képet optikai karakterfelismerés céljából. Ultrahangos jeleket használó, dupla lapfelvétel-érzékelő rendszer figyelmezteti a felhasználót, ha a gép egyszerre két lapot tölt be, a gémkapocs-érzékelő megoldás pedig automatikusan megszakítja a szkennelést még a lapbehúzás előtt.

A Canon saját fejlesztésű görgőrendszere rendkívül megbízható szkennelést biztosít. A továbbfejlesztett lapfelvételnek köszönhetően csökkent a zaj, és könnyebben kezelhetők az üres és a kész oldalakat tartó tálcák. Mindkét modell kis méretű, a leegyszerűsített kezelőpanellel kezelésük könnyű, és szabványos ISIS/TWAIN meghajtóval működnek, élettartamuk 6 millió oldal beszkennelése vagy 5 év.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés