Connect with us

technokrata

Microsoft díjak üzleti partnereknek

Laptop

Microsoft díjak üzleti partnereknek

Öt kategóriában adott díjakat üzleti partnereiknek a Microsoft nemrégiben Magyarországon járt vezetője, Jean-Philippe Courtois. A díjazottak között van a Számalk, az Albacomp, a Synergon, az EuroOne és a Grepton is.

Jean-Philippe Courtois a Microsoft EMEA régiójának elnöke, múlt heti magyarországi látogatása során átadta a Microsoft immár hagyományossá vált díjait a cég partnerei számára. A különböző címek odaítélésével a Microsoft minden évben azon vállaltokat tünteti ki, melyek az adott időszakban leginkább bizonyítják elkötelezettségüket és magas szintű hozzáértésüket a Microsoft alapú technológiák fejlesztése, bevezetése és értékesítése terén.

A díjátadó ünnepségen a Microsoft Magyarország több mint 60 partnercégének vezetője, a legnagyobb informatikai vállalatok döntéshozói vettek részt. Vityi Péter beszédében így nyilatkozott a díjakkal kapcsolatban. „A Microsoft Magyarország partnereivel nem csak üzleti hanem egyfajta bizalmi viszonyt épített ki, melyet jól szimbolizálnak a jelenleg átadott díjak is. Nagy öröm számunkra, hogy együttműködésünk révén közös sikereket érhetünk el.”

Az idei díjakat a következő partnerek vehették át: értékesítési területen a díjazott a Számalk Informatika Rt. lett a nagyvállalati, az Albacomp Rt. pedig a közép- és kisvállalati kategóriában. A Synergon Rt.-t a legnagyobb OSL (Open Subscription Licence) viszonteladó partneri címmel, az EuroOne Rt-t pedig a legdinamikusabban fejlődő partnernek járó címmel jutalmazta a Microsoft Magyarország Kft. Business Solution területen az Xapt nyert. A Gold Certificate partneri címet a Grepton Informatikai Rt. kapta, mely hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold Partner.

A Microsoft Magyarország büszke arra, hogy rendszeresen odaítélt díjaival hagyományt teremtett az informatikai életben, és hogy az általa megteremtett címek rangot és minőséget képviselnek a szakmában. Reméli, hogy a közeljövőben egyre több együttműködő partnerét sikerül kitüntetnie e díjakkal, melyek egyrészt elősegítik a partneri kapcsolatok elmélyülését, másrészt garanciát jelentenek a partnervállalatok szolgáltatási színvonalára.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu