Connect with us

technokrata

Ingyenes nyomtatási költségelemzés a Canon Hungáriától

Laptop

Ingyenes nyomtatási költségelemzés a Canon Hungáriától

Az ingyenes felmérés 5 nyomtatóra és 10 különböző, az adott vállalatnál tipikus dokumentum típusra vonatkozik.

A Canon Hungária Kft. 2003. november 15. és december 15. között a nyomtatott oldalak lefedettségére alapozott részletes költségelemzést kínál a jelentkező cégeknek jelenlegi nyomtatási kiadásaikról, mindezt pedig ingyen. A várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó akció után tisztább kép alakulhat ki a magyarországi nyomtatási szokásokról, a nyomtatás-másolás jelenlegi hazai helyzetéről is.

Az ingyenes felmérés 5 nyomtatóra és 10 különböző, az adott vállalatnál tipikus dokumentum típusra vonatkozik. Az akció elsődleges célja az, hogy ráébressze a magyarországi vállalatokat is valós nyomtatási költségeikre, illetve előtérbe hozzon egy olyan költségtípust, amelyet ma még kevés intézménynél tartanak jelentősnek. Jelenleg Magyarországon vélhetően minimális azon vállalatok száma, amely nyomtatási költségeit elemzi annak érdekében, hogy hatékonyabb megoldásokat találjon, illetve azon intézmények száma sem nagy, amelyek egyáltalán tisztában vannak reális nyomtatási-másolási költségeikkel.

Az akció ideje alatt ingyenes szolgáltatást minden olyan vállalat illetve intézmény igényelheti, amely pontos kimutatást szeretne kapni nyomtatási költségeiről és a költségek mérséklésének leghatékonyabb módjáról. A költségelemzést a Canon Hungária honlapján történő regisztrációval lehet kérni, 2003. november 15-től.

A felmérés alapja a BERTL Laboratories független kutató és fejlesztő által a Canon számára kifejlesztett PageCheck PRO nevű szoftver, amely a dokumentumok lefedettségét vizsgálva meghatározza egy-egy dokumentumtípus valós nyomtatási költségeit az adott nyomtató eszközön. A Canon Hungária tanácsadói segítségével választ ad a cégén belül zajló nyomtatással és fénymásolással kapcsolatos minden kérdésre, és ezáltal drasztikus mértékben csökkenthetőek lesznek a fölösleges kiadások.

A program nem titkolt célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevő, és a Canon tanácsait, javaslatait megfogadó cégek az akció végén elmondhassák, hogy legalább 20%-kal mérsékelni tudták nyomtatási és fénymásolási költségeiket.

A költségelemzésről
Az online regisztrációt követő 5 munkanapon belül a Canon Hungária illetve a jelentkező által kiválaszt Canon Partner tanácsadói felkeresik az érdeklődő vállalatot. Első lépésben néhány mintapéldányra lesz szükség a rendszeresen nyomtatott dokumentumok közül, illetve annak meghatározására, hogy a vizsgált dokumentumokat milyen eszközzel nyomtatták.

Ezt követően a BERTL PageCheck PRO szoftvere segítségével a Canon tanácsadója írásos elemzést készít a vállalat számára, mely alapján meghatározhatók a költséghatékonyabb nyomtatásra vonatkozó stratégiák és folyamatok.

Az akcióban részt vesz a Canon magyarországi összes jelentős partnere is, így az eddig is Canon berendezéseket működtető végfelhasználók megszokott szállítóikkal találkozhatnak az akció során, amennyiben a regisztrációkor kiválasztják az adott Canon Partnert.

A Canon Hungária várakozásai szerint mind a kis- és közepes vállalatok, mind a nagyvállalatok részéről jelentős érdeklődés lesz tapasztalható, hiszen előbbiek esetében látványos, ugrásszerű költségcsökkenés idézhető elő, utóbbiak esetében pedig a nagy volumenű nyomtatásnak betudhatóan a nyomtatási költségek a vállalat összkiadásainak akár 5-10%-át is kitehetik, amelynek csökkentése valamennyi nagyvállalat számára elsőszámú prioritás lehet.

Az akció eredményeképpen létrejövő adatbázis vélhetően választ ad arra is, hogy Magyarországon milyen ma a nyomtatott dokumentumok átlagos lefedettsége, illetve milyen a nyomtatási költségekhez kapcsolódó valós helyzet. Kiderülhet, hogy a magyar vállalatok ismerik-e nyomtatási költségeiket, tudnak-e hatékony megoldásokat alkalmazni, vagy nem. Az akció eredményeit a Canon Hungária Kft. az akció lezárása és az elemzések elvégzése után közzéteszi.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu