Connect with us

Hirdetés

technokrata

TvNetWork a telefonszolgáltatás kapujában: valódi alternatíva és alacsonyabb árak

Laptop

TvNetWork a telefonszolgáltatás kapujában: valódi alternatíva és alacsonyabb árak

890 a TvNetWork számai.

A 890-es kezdetű telefonszámok lesznek a TvNetWork előfizetőié, amikor a cég hamarosan megindítja telefonszolgáltatást. Az ötvenezer háztartást érintő szolgáltatás az első lesz Magyarországon, amely a korábbi szolgáltatóktól teljesen független, és így valódi alternatívát és olcsóbb árakat jelent az ügyfelek számára.

A TvNetWork Rt. kapta meg a 890-nel kezdődő számmezőt a telefonszolgáltatás biztosításához, a HÍF engedélyeztetés már korábban lezajlott. A TvNetWork több éve dolgozik a hálózat alapjainak megteremtésén, az ország több településén építettek ki szélessávú internetezésre és telefonszolgáltatásra is alkalmas hálózatot, az összes beruházás meghaladta az egymilliárd forintot. A nyár folyamán lezajlottak a műszaki tesztek, és már éles felhasználók bekapcsolásával folyik a nyilvános ingyenes tesztüzem.

A TvNetWork telefonszolgáltatása heteken belül elindulhat. Jelenleg mintegy 50.000 háztartást érinthet a szolgáltatás, a TvNetWork által kiépített – korábban csupán szélessávú internetezésre, illetve kábeltelevíziózásra használt – hálózatokon. A TvNetWork telefon-előfizetői számára kétféle technikai megoldás kínálkozik: hagyományos, úgynevezett „csavart érpáras” telefonhálózaton, hagyományos készülékkel, illetve IP telefonnal.

A TvNetWork előfizetők hálózaton belül ingyen telefonálhatnak, a hamarosan létrejövő összekapcsolási szerződések értelmében pedig bármely más hálózatba is indíthatnak, illetve onnan fogadhatnak hívásokat. A TvNetWork úgy alakította ki árait, hogy minden viszonylatban versenyképes legyen a többi szolgáltató áraival, néhány területen – például a tengerentúli hívások esetén – pedig rendkívül olcsóak a tarifái.

Kabay Tamás általános vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy a TvNetWork telefonszolgáltatása valóban független a jelenlegi hálózatoktól, így nagyon olcsó tarifákat tudnak kialakítani. Nemes Attila a TvNetWork elnöke kiemelte, hogy a valódi piaci verseny alapja a széles kínálat, és a TvNetWork az első valóban „alternatívnak” tekinthető telefonszolgáltató, hiszen saját hálózatra alapozva kínálják a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés