Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Creative Jukebox Zen Xtra

Laptop

Bemutatkozott a Creative Jukebox Zen Xtra

A Creative bejelentette a Creative Jukebox Zen Xtra-t. Az újdonságot arra tervezték, hogy a zenekedvelők bárhol és bármikor élvezhessék a zenét, ezért stílusosan kecses és könnyű, mégis akár 2.000 órányi hanganyag tárolására képes – ami akár 16.000 MP3, vagy WMA számot jelent – 60GB-os merevlemezén.

A tölthető lítium-ion akkumulátor ennek megfelelő lejátszási időt, akár 14 órányi folyamatos működést biztosít. A számok letöltését gyorssá és könnyűvé teszi az USB 2.0 csatlakozás, amely akár másodpercenként egy szám letöltési sebességet is nyújthat.

A használhatóság az egyik kulcsfontosságú jellemzője a Creative Jukebox Zen Xtra-nak. Extranagy, kék háttérvilágítású kijelzője az ikonvezérelt felhasználói felülettel és a görgető vezérléssel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigálhassanak kedvenc számaik között, lejátszási listákat hozzanak létre és módosítsanak. A hangminőség terén megőrzi a gazdag Creative hagyományokat, mind MP3, mind WMA lejátszás esetén kivételes, akár 98 dB-es jel-zaj viszonyával. A PC oldaláról a Creative MediaSource, a könnyen használható feltörő és archiválóprogram egészíti ki a lejátszót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális zenei könyvtárakat hozzanak létre, és azokat áttegyék a lejátszóra. A Jukebox Zen Xtra az első Creative Jukebox termék, amleyet a NOMAD Explorer-rel szállítunk, így támogatja a PC és a lejátszó közötti drag-and-drop alapú átvitelt.

˝A Jukebox Zen Xtra fontos lépcsőfok a Jukebox családban˝ – magyarázza Julie McGuire, a Creative digitális audio lejátszóinak európai üzleti menedzsere. ˝A nagy kijelző még könnyebbé teszi az egész zenei kollekcióban való mozgást, a drag-and-drop egyszerűsége pedig az archívumok összeállítását, megosztását, és 60GB-os, mind zene, mind adatok számára rendelkezésre álló kapacitásával a felhasználók számára igazán sokoldalú termék úgy adatmegosztás mint zenei szórakoztatás terén˝.

A Jukebox Zen Xtra néhány felhasználócentrikus funkcióját a Jukebox család többi tagjától örökölte. Az AudioSync lehetővé teszi a zenék le és feltöltését, valamint szinkronizációját PC-k között, a keresőfunkció segítségével a felhasználó másodpercek alatt megtalálhat számokat szöveges információk alapján. A zenéket az ID3 tag segítségével tartja nyilván, és kényelmesen kategorizálja műfajok, albumok, vagy alkotók szerint, így mindig könnyű őket megtalálni.

A zenei élmény javítására szolgáló eszközök között megtalálhatjuk a Smart Volume Adjustment-et, ami követi az MP3 számok közötti hangerőbeli különbségeket. A felhasználók választhatnak az ekvalizer beállítasai közül, mint például nappali, jazz klub, vagy színház, valamint létrehozhatják saját beállításukat a négysávos hangszínszabályzóval. A beállítási lehetőségek megengedik, hogy saját profilt hozzanak létre képernyővédő, üresjárati időzítővel, sőt, az ébresztő funkció és a zenére keltés mind utazás közben, mind otthon hozzájárulnak a felhasználó kényelméhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés