Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fogyatékos gyermekeknek segít az Interware

Laptop

Fogyatékos gyermekeknek segít az Interware

Pályázat internetes szolgáltatások térítésmentes igénybevételére.

A Fogyatékos Gyermekek, Tanulók Felzárkóztatásáért Országos Közalapítvány pályázatot hirdet az Interware Rt. közreműködésével és segítségével, internetes szolgáltatások térítésmentes igénybevételére. A pályázat támogatására az Interware Rt. száz darab szolgáltatáscsomagot ajánlott fel az alapítvány részére.

A pályázat célja, hogy elősegítse a fogyatékos gyermekek, tanulók hozzáférését az Internethez, illetve, hogy a velük foglalkozó közhasznú civil szervezetek elérhetőek legyenek az Interneten is, honlapjaik hasznos, a mindennapokhoz szükséges információkkal segítsék a rászorulókat.

Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta: „Kötelességünknek érezzük, hogy erőnkhöz mérten támogassuk a rászorulókat és ezt nem is tehetnénk hasznosabban, mint ha szolgáltatásainkat ajánljuk fel hátrányos helyzetű gyermekeknek vagy az Őket segítő szervezeteknek. Reméljük, hogy ezáltal a gyerekek könnyebben illeszkednek be társadalmunkba, magabiztosabban mozognak mindennapjaikban és sikerül kicsit színesebbé tennünk az életüket.”

Pályázni lehet közhasznú civil szervezetek, illetve természetes személyek részére, a pályázat benyújtása díjtalan. A támogatás vissza nem térítendő és egy naptári évre szól.

Pályázni kizárólag a részletes pályázati feltételeket és tudnivalókat is tartalmazó pályázati dosszié kitöltésével lehet, ami 2003. november 15-ig átvehető személyesen a Közalapítvány titkárságán, igényelhető telefonon, postai úton, valamint letölthető a Közalapítvány honlapjáról.

A pályázat elkészítésével kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak a Közalapítvány titkárságához: 1054 Budapest, Báthori u. 10. I. emelet 110. szoba, telefonon 302-3007, 302-3006, 473-0977 számokon, vagy e-mailen: fgyk@fgyk.hu.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés