Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell Kisvállalati Csomag 6

Laptop

Novell Kisvállalati Csomag 6

A Novell Kisvállalati Csomag 6 a Novell legfrissebb, kifejezetten a kisvállalati piachoz kialakított termékcsomagja.

A „csomagok csomagja” szoftvereszközök egy teljes funkciókörű összeállítása, amelyekkel hatékonyabban szervezhetők a meglévő üzleti folyamatok, és amely segít az internetes terjeszkedésben. A Novell Kisvállalati Csomag 6 maximálisan megfelel a piac elvárásainak: költséghatékony, gyors és hatékony Internet-kapcsolatot és belső hálózati funkciókat kínál.

A termék legfontosabb jellemzői

– egyszerű hálózatfelügyelet
– hatékony eszközök a kommunikáció javításához és az üzlet szervezéséhez
– egyszerű Internet-kapcsolat
– kiváló megbízhatóság és teljesítmény
– rugalmas ár- és licencrendszer

Megbízható teljesítmény

A Novell Kisvállalati Csomag 6 a NetWare-re épül. A hagyományos stabilitás egy felügyelhető, megjósolható viselkedésű hálózatot eredményez, nemkülönben mérsékeltebb kiadásokat a technológia terén. Mindig és mindenütt kihasználhatók a megbízható, kiforrott hálózati szolgáltatások előnyei, s kevesebb időt kell fordítani a hálózati problémák megoldására.

Egyszerű hálózatkezelés

A Novell Kisvállalati Csomag része egy expressz és egy egyedi telepítőprogram – a felhasználó dönti el, hogy rugalmasságra vagy egyszerű használatra van szüksége. A felhasználók, nyomtatók és csoportok felvétele egyszerű, ugyanis a hálózat eleve úgy készült, hogy a céggel együtt nőjön. A Novell Kisvállalati Csomaggal, amennyiben a felhasználó igényli, a viszonteladó képes távolról megvizsgálni és megjavítani a hálózatot (a legtöbb probléma azonosítható és megoldható anélkül, hogy ki kellene szállni az adott céghez). Mindennek eredménye egy gyorsabb, olcsóbb szerviz- és tanácsadási szolgáltatás, valamint egy olyan, megelőző jellegű hálózatfelügyelet, amely megszünteti a kis problémákat, még mielőtt azok nagyokká válhatnának.

Eszközök az üzlet szervezéséhez

A GroupWise 6 segít az idő és az üzlet szervezésében. A cég minden alkalmazottja használhatja e-mailjei, találkozói, feladatai, dokumentumai és feljegyzései egyetlen központi helyen való tárolásához és kezeléséhez. Átfogó munkacsoportos környezetet biztosít mindenféle dokumentum – szövegek, táblázatok, e-mail vagy akár képek – megosztásához és kezeléséhez. Elérhető a Weben keresztül is.

Gyors és egyszerű Internet-kapcsolat

A Novell Internet Connection Expert (NICE) használatával az Internet-kapcsolat kiépítése gyors és egyszerű. A NICE egy grafikus felületű varázsló, amely a rendszergazda PC-jén fut és segít az Internet-kapcsolat összes tevékenységében. Az alapkonfiguráció ideális béreltvonali, behívásos, modemes, vagy ISDN/DSL/kábelmodemes kapcsolatokhoz.
– Apache webszerverrel – az Internet legelterjedtebb webkiszolgálójával – saját, nagyteljesítményű, biztonságos és hatékony webhely alakítható ki a szerveren
– a Novell Bordermanager egy felügyeleti és integrációs eszköz, amely az Internet és a vásárló belső hálózata közötti határon működik (részei: tűzfal, proxy, gyorsítótár (cache), távoli hitelesítés és virtuális magánhálózat – VPN)

Egyszerű, gazdaságos növekedés

A Novell Kisvállalati Csomag maximum 50 egyidejű felhasználót és több szervert is képes kezelni. A felhasználók és szerverek száma tetszés szerinti tempóban növelhető, akár egyesével is. A rugalmas árrendszer révén a hálózat a céggel együtt növelhető. S ha a cég 50 felhasználó fölé növekedne, a Novell egyszerű átállást kínál a NetWare 6.5-re, a közepes és nagyvállalatok számára kínált vezető hálózati szoftverére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés