Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sound Blaster Audigy 2 NX, a Creative legfrissebb újdonsága

Laptop

Sound Blaster Audigy 2 NX, a Creative legfrissebb újdonsága

A Creative Technology egy újabb külső Sound Blaster hangrendszerrel jelent meg, mely vélhetően elsősorban azok körében lesz népszerű, akik egy hangkártya miatt nem szívesen áldoznak fel egy szabad PCI slotot.

A keresztségben Sound Blaster Audigy 2 NX nevet kapott újdonság folytatja a vállalat korábban debütált Sound Blaster Extigy nevezetű terméke által megkezdett vonalat, azonban érdekesség, hogy a Creative Technology úgy döntött, hogy az immár USB 2.0 kompatibilis jövevény neve ne Extigy legyen.

A Sound Blaster Audigy 2 NX mind az 5.1-es, mind pedig a legújabb 7.1-es hangrendszerekkel kompatibilis, és támogatja a 24 bites DVD-Audio lejátszást. A többek közt Line-In, Mic-In, SPDIF Out és fejhallgató csatlakozó aljzatokkal felvértezett Creative újdonság az említettek szerint USB 2.0 támogatással rendelkezik, noha a gyártó jelen pillanatban még nem mellékel USB 2.0 meghajtót a termék mellé.

A továbbfejlesztett EAX ADVANCED HD rendszert támogató Sound Blaster Audigy 2 NX a gyártó munkatársainak elmondása szerint még ebben a hónapban világszerte kapható lesz, még pedig 130 dollár, vagyis mintegy 29 ezer forint körüli áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés